ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ: Η Λάρισα το κίνητρο, ο Απόλλων για να μην κινδυνέψει!


 Σημαντική αναμέτρηση στο γήπεδο της Ριζούπολης.


Τα play-out ξεκινούν με μια σημαντική αναμέτρηση. με την ουραγό της βαθμολογίας ΑΕΛ να ταξιδεύει στη Ριζούπολη για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης που δεν κινδυνεύει σε αυτή τη φάση για υποβιβασμό, όμως δε θέλει να μπει στη διαδικασία να αγχωθεί.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης μετά την παραίτηση του Γιώργου Παράσχου, θα πορευθεί στο υπόλοιπο της σεζόν με τον Μάκη Χάβο. Ο Έλληνας τεχνικός έχει την ευτυχία στην πρώτη του παρουσία να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Σύμφωνα με όσα έδειξε δε θα αλλάξει πολλά πράγματα στην ενδεκάδα με τον Βέρχουλστ να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Μπαξεβανίδης δεξιά στην άμυνα, Χουχούμης αριστερά και Ντομίνγκες με Λισγάρα στο κέντρο. Δύο χαφ οι Σλίβκα και Κολ, έχοντας μπροστά τους τον Μπεντινέλι. Αριστερά στην επίθεση ο Φερνάντεθ, δεξιά ο Τσιλούλης και στην κορυφή ο Ιωαννίδης στο 4-2-3-1 του Χάβου.

Αναλυτικά η αποστολή:

 Κότσαρης, ΒέρουλστΜπρούσιτςΧουχούμηςΛισγάραςΝτομίνγκεςΜπαξεβανίδης, Κολ, Λαγός,Ιωαννίδης, ΜπεντινέλιΣλίβκαΦερνάντεθΤσαμπούρηςΤσιλούληςΜουνιέΝτάουνταΦατιόνΚιτόκοΚάλισιρΡώσσης. 

Από τη μεριά του ο Τζιανλούκα Φέστα μετράει επιστροφές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και τρεις σημαντικές απουσίες με τους Γκράουρ, Γιακιμόφσκι και Νικολιά να μην ακολουθούν την αποστολή. Ο Νάγκι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπέρτο, Ζίζτις, Μαξιμένκο και Γλυνό να αποτελούν τη τετράδα της άμυνας. Μιλοσάβλιεβιτς, Μπεν Χατίρα και Στίφλερ θα είναι η τριάδα των χαφ, έχοντας δεξιά στην επίθεση τον Κολομπίνο, αριστερά τον Ακούνια και στην κορυφή τον Πινακά στο 4-3-3 του Ιταλού τεχνικού.

Αναλυτικά η αποστολή:

Νάγκι,Σουλούκος, ΖίζιτςΜαξιμένκοΧουσίνοΜπέρτος, Ηλιάδης, ΣτίφλερΚολομπίνοΠινακάςΝτουρμισάιΝούνιτςΜουκάντζοΑκούνια, Μπεν ΧατίραΜιλοσάβλιεβιτςΣπαρβ, Γλυνός, Χαλάτσης και Μαϊδανός. 

Ώρα: 15:00

Γήπεδο: Ρίζούπολη

Μετάδοση: Novasports 1HD

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος, VAR: Μανούχος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code