ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ:Ξεκάθαρο μύνημα παραμονής από Κρμέντσικ

 


 Ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής στον ΠΑΟΚ έστειλε ο Μάικλ Κρμέντσικ,ο οποίος δήλωσε για ακόμη μια φορά οτι θέλει να παραμείνει με κάθε κόστος στην ομάδα της Τούμπας ακόμη και ως δανεικός.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ΠΑΟΚ και Μπριζ έχουν συμφωνήσει για εξάμηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή χωρίς οψιόν αγοράς, με τις δύο ομάδες να τα λένε εν καιρώ για το καθεστώς ιδιοκτησίας του Κρμέντσικ.

Από την πλευρά του, ο υψηλόσωμος φορ «επισπεύδει» τις διαδικασίες, ελπίζοντας πως οι δύο ομάδες θα έρθουν σε συμφωνία: «Το ζήτημα βρίσκεται στα χέρια του μάνατζερ μου. Ελπίζω όλες οι πλευρές να έρθουν σε συμφωνία, είτε για μεταγραφή, είτε ακόμη και για δανεισμό αν χρειαστεί. Το συμβόλαιό μου έχει ισχύ μέχρι το 2023.

Οι συνθηκες στην Ελλάδα είναι πολύ πιο ευχάριστες για μένα και για την οικογένειά μου. Όταν η οικογένειά μου είναι χαρούμενη, τότε κι εγώ μπορώ να είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο ποδόσφαιρο.

Ο καιρός είναι όμορφος, οι κόρες μου μπορούν να πηγαίνουν στην παραλία ή στην παιδική χαρά. Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο Βέλγιο. Αν πρέπει να γυρίσω, τότε η οικογένειά μου δεν θα έρθει ξανά μαζί μου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code