ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Άρης (2-2): Επεισοδιακό φινάλε, μοιράστηκαν τον βαθμό οι 2 ομάδες


 Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον συμπολίτη Άρη, στο ντέρμπυ της 25ης αγωνιστικής, με τις 2 ομάδες να καίγονται για την νίκη στη μάχη της δεύτερης θέσης. Επίσης μία νίκη σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πολύ σημαντική και για το γόητρο των 2 ομάδων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πολωνός, Μάρτσινιακ. 

Ισόπαλο με επεισοδιακό φινάλε ήρθε το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, με ένα αποτέλεσμα που δεν βοηθά καμία από τις 2 ομάδες ουσιαστικά. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι του Βιεϊρίνια, με το σκορ να καταλήγει στο 2-2. Στην βαθμολογία ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην τρίτη θέση με 47 και ο Άρης 2ος με 48 βαθμούς.

1ο Ημίχρονο: Πιο δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση ο Άρης ο οποίος στα πρώτα 2 λεπτά κέρδισε 2 κόρνερ, όπου από το δεύτερο ο Σάκιτς πήρε την μπάλα, αλλά σούταρε άουτ. Από την άλλη μεριά ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το παιχνίδι και ο ρυθμός στα πρώτα 5 λεπτά ήταν αρκετά καλός. Ο Άρης έκανε και ένα δεύτερο σουτ με το Γκάμα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ μετά από κόντρα στον Μαντσίνι, στο 7ο λεπτό, με τον ΠΑΟΚ να μην έχει απειλήσει ως τώρα. Ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει κάτι καλό με τον Κρμέντσικ να περνάει ωραία, αλλά δεν έκανε καλό γύρισμα, οπότε και δεν απείλησε, στο 14’. Στο 17’ ο Άρης έχασε σημαντική ευκαιρία, με τον Γκάμα να κάνει ένα σούτ, αλλά ο Ζίβκοβιτς κατάφερε να διώξει και να κρατήσει το μηδέν για την εστία του. Η ομάδα του Μάντζιου συνέχισε να έχει τον έλεγχο του ματς, με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να βγάλει αντίδραση και να μην μπορεί να απειλήσει καθόλου τον Άρη. Ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του φάση με σουτ του Ζίβκοβιτς, αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη μπλόκαρε στο 25’. Από την άλλη μεριά ο Άρης άνοιξε το σκορ, με τον Μπερτόγλιο, μετά από σούτ του Γκάμα και πάσα από τον Μαντσίνι, σε κενή εστία με τον Ζίβκοβιτς να μην μπορεί να αντιδράσει. Το γκολ ελέγχθηκε και από το VAR , για οφσάιντ που όμως δεν ήταν και επικυρώθηκε, 0-1 στο 26’. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε μετά να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, για να φτάσει στην ισοφάριση. Και το έκανε με τον Κρμέντσικ μετά από σουτ του Σβάμπ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά του τελείωμα ήταν τραγικό και πήγε άουτ, στο 33’. Ο ΠΑΟΚ είχε μια ακόμα ευκαιρία με τον Βαρέλα να παίρνει την κεφαλιά μετά από φάουλ του Βιεϊρίνια , αλλά η μπάλα πήγε πολύ άουτ, στο 38’. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε πολύ τον ρυθμό του μετά το εις βάρος του γκολ και ήλεγχε το παιχνίδι. Ο Άρης έμεινε πίσω και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα. Έτσι έληξε και το πρώτο μέρος με τον Άρη να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός τέρματος.

2ο Ημίχρονο: Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε με ένα σουτ του Ουάρντα, αλλά ο Μπουσέ μπλόκαρε την μπάλα, στο 49ο λεπτό, παρέμεινε έτσι το 0-1. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να απειλεί με τον Ζίβκοβιτς με εκτέλεση φάουλ με τη μπάλα να περνάει άουτ ξανά. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Άρη να έχει χάσει τον έλεγχο και να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες το 2ο ημίχρονο, με την ομάδα του Γκαρσία να έχει τον απόλυτο έλεγχο, ενώ ο Μάντζιος φαίνεται να ήθελε η ομάδα να κρατήσει το μηδέν. Ο Άρης κόντρα στην ροή του παιχνιδιού έκανε το 0-2 με τον Δημήτρη Μάνο, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ. Ο Μάνος σκόραρε ανενόχλητος, μετά από ασταθή επέμβαση του Ζίβκοβιτς, στο 69’. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μειώσει στο 72΄με κεφαλιά του Σφιντέρσκι, αλλά ο Μπουσέ απέκρουσε εύκολα. Στο 76ο λεπτό ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε πέναλτι, αλλά ο διαιτητής είδε την φάση στο VAR και πήρε πίσω την απόφαση. Ο Άρης στο 82ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Βιερίνια να διώχνει πάνω στην γραμμή σουτ, του Μάνου. Ο ΠΑΟΚ έχασε εκ νέου μία μεγάλη ευκαιρία με τον Βαρέλα και τον Δεληζήση να διώχνει στην γραμμή και να κρατάει στο 0-2. Στο 87ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-2, με τον Ίνγκασον να παίρνει την μπάλα από τον Κρμέντσικ και να πλασάρει ψύχραιμα. Ο ΠΑΟΚ στο 92΄κέρδισε πέναλτι, μάλιστα τραυματίστηκε και ο Ίνγκασον και δόθηκε και κίτρινη κάρτα στον Μπουσέ. Τη εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός της ομάδας όπου και ευστόχησε και έκανε το 2-2 λίγο πριν από την λήξη της αναμέτρησης. Μάλιστα δόθηκε από τον διαιτητή κόκκινη κάρτα στον Ναζλίδη που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του Άρη. Έτσι τελείωσε και το ματς στο 2-2 χωρίς νικητή.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ίνγκασον, Ροντρίγκο (Ελ Καντουρί 80’), Τσιγγάρας, Σβαμπ (Μπάμπα 80’), Ουάρντα, Καγκάβα (Σφιντέρσκι 46’), Α.Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ.

Πάγκος: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Κρέσπο, Μπάμπα, Καντουρί, Νινούα, Μουργκ, Λάμπρου και Σφιντέρσκι.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Ροζ, Δεληζήσης, Σούντκγρεν, Σάσα (Μπεναλουάν 85’), Τζέγκο, Μπρούνο (Μάνος 55’), Μπερτόγλιο (Σίλβα 71’), Γκάμα (Κάτσε 71’), Μαντσίνι.

Πάγκος: Κουέστα, Μπεναλουάν, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μάνος, Γκάνεα, Μήτρογλου, Κάτσε, Σίλβα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code