ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν ίδρωσε αλλά επικράτησε και... πανεύκολα ! Ολυμπιακός - Λαμία 3-0


Εύκολο μεσημέρι Κυριακής για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατάφερε και επικράτησε εύκολα της Λαμίας με 3-0 στο Καραϊσκάκη. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Μπρούμα, Φορτούνης και Ελ Αραμπί.

Α' Ημίχρονο

Απόλυτος κυρίαρχος του πρώτου 45λεπτου ο Ολυμπιακός που κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 3-0 και να φύγει ήρεμος στα αποδυτήρια με μοναδική ατυχία την στιγμή του τραυματισμού του Μπα που αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή στο 18'. Το πρώτο τέρμα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 8' με τον Φορτούνη να στρώνει ωραία την μπάλα στον Μπρούμα και τον δεύτερο να την στέλνει με δυνατό σουτ στο βάθος της εστίας του Θεοδωρόπουλου. Δεν άργησε πολύ το δεύτερο γκολ, αφού μόλις 2' λεπτά αργότερα, στο 10' ο Βύντρα κάνει ένα κακό γύρισμα προς τα πίσω και έτσι ο Φορτούνης πίεσε και σκόραρε για το 2-0. Το 3-0 ήρθε από τον Ελ Αραμπί που υποδέχτηκε ωραία την σέντρα από τα αριστερά του Ρέαμπτσιουκ και με κεφαλιά διεύρυνε το σκορ.

Β' Ημίχρονο

Στο ίδιο έργο θεατές και στο δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή της μπάλας, ωστόσο να ρίχνει ρυθμούς προκειμένου να διατηρήσει δυνάμεις για τα επερχόμενα ματς, με κυριότερο αυτό απέναντι στην Άρσεναλ. Η Λαμία εμφανώς καλύτερη στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Ολυμπιακό όμως λόγω της πίεσης ψηλά που ασκούσε δεν άφηνε πολλά περιθώρια ανάπτυξης.

Ολυμπιακός: Σα, Ρέαμπτσιουκ, Μπα (18' Τιάγκο Σίλβα), Παπασταθόπουλος, Λαλά, Μπουχαλάκης(56' Μασούρας), Εμβιλά, Μπρούμα, Φορτούνης (46' Χασάν ), Βαλμπουενά (56' Ανδρούτσος) , Αραμπί (62' Ραντζέλοβιτς)

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Ασίγκμπα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον( 75' Σταμούλης) , Προβυδάκης (56' Κωστίκα), Πίτι (63' Μπουλούλης) , Παλαβαντσβίλι, Ρόμανιτς (46' Χατζηστραβός)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code