ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κάντε άκρη, περνάει ο Διαγόρας, υπέταξε και την Παναχαϊκή


Τεράστια νίκη ο Διαγόρας Ρόδου μέσα στην Αγυιά, κερδίζοντας την Παναχαϊκή με 0-1 χάρις σε γκολ του Παναγιώτη Λινάρδου στο 30' πληγώνοντας την πρώην του ομάδα. Ασφυκτική η πίεση της Παναχαϊκής στο δεύτερο μέρος που είχε δύο δοκάρια, όχι όμως και την τύχη μαζί της. Πλέον ο Διαγόρας είναι μόνος 2ος με -2 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο Εργοτέλη, μετά και την ισοπαλία του Λεβαδειακού.

Πολύ δυνατός ο Διαγόρας Ρόδου αμυντικά στο πρώτο 45λεπτο, κάτι που του έδωσε την ευκαιρία μάλιστα να προηγηθεί και στο ματς. Το παιχνίδι πήγε πολύ στο κομμάτι της δύναμης και της τακτικής, εκεί όπου το σύνολο του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν αρκετά καλύτερο και φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το τέρμα ήρθε στο 30' σε μία φάση που θα έπρεπε να διδάσκεται σε σχολές προπονητικής λόγω της ταχύτητας και συνεργασίας υπό την οποία ήρθε αυτό. Ο Σεληνιωτάκης από την άμυνα κάνει μία ντρίπλα επάνω στον Μπάτροβιτς και στην συνέχεια με μία δυνατή πάσα βρίσκει τον Μασούρα στην μεσαία γραμμή, ο δεύτερος δίνει στον Μπαστακό και με την σειρά αυτού ανοίγει την μπάλα δεξιά στον Ντοριβάλ ο οποίος μέτρησε τα βήματα σέντραρε εξαιρετικά στην περιοχή όπου ήρθε σαν «τρέιλερ» ο Λινάρδος για το 0-1 με πλασέ από την μικρή περιοχή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πολύ δυνατά για την Παναχαϊκή, η οποία πίεσε αρκετά ψηλά και ανάγκασε την μεσαία και αμυντική γραμμή του Διαγόρα να υποπέσει σε αρκετά λάθη. Πολύ μεγάλη φάση για τους Πατρινούς με τον Μπάτροβιτς στο 50' να πιάνει ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Υπήρξαν και άλλες φάσεις με σουτ δυνατά από μακρινή απόσταση τόσο από τον Μαυροβούνιο όσο και από τον Μπρους. Η Παναχαϊκή έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 95' με τον Μπάτροβιτς να στέλνει με σουτ ξανά την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά σε κενή εστία ο Τσερούτι με το κεφάλι έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Παναχαϊκή (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Κολοβούρης, Πατάπης, Πλιάτσικας, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Μπρους, Μουστακόπουλος(71' Κουσκουνάς), Γιούσης, Ανάκογλου, Νικ. Μασούρας (60' Τσερούτι), Μπάτροβιτς 

Διαγόρας (Θεοδόσης Θεοδοσιάδης): Τσελιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Σελινιωτάκης(63' Αθανασίου) Κωστούλας, Ντοριβάλ(84' Σμυρλής), Λινάρδος, Αλάεθ, Μπαστακός(76' Κονέ), Αλεξ. Μασούρας, Γεωργίου( 77' Αυγενικού)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code