ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός: Αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα, ξεκούρασης και δοκιμών


Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκης, σε μία αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα. Το "καθαρό" 0-3 του πρώτου γύρου δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενος, ακόμη και με τον Ολυμπιακό του εκτεταμένου ροτέισον.

Κάπως έτσι είχε παραταχθεί βέβαια και στην πρώτη αναμέτρηση, όπου θέση βασικού έλαβαν περισσότερο οι ρεζέρβες. Τότε η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς χωρίς να εντυπωσιάσει πέτυχε μεθοδικά τον επιθυμητό στόχο. Μια ξεκούραστη ρεβάνς. Διαθέτοντας τον Μπρουμά σε μεγάλα κέφια, με τον ίδιο να πετυχαίνει το πρώτο τέρμα, ο δρόμος άνοιξε για τα καλά. Δοκιμάστηκαν ακόμη περισσότεροι παίχτες και το δεύτερο τέρμα ήρθε από τον δραστήριο Βρουσάι. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την κεφαλιά του Σισέ, έπειτα από ασίστ του Πέπε (ο οποίος χθες παραχωρήθηκε δανεικός), γράφοντας έναν όμορφο επίλογο. Στα θετικά για την αντίπερα όχθη και την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, η όρεξη για ορθολογικό ποδόσφαιρο και παραγωγικό παιχνίδι.

 
Η σημερινή μονομαχία, παρά την διαφορά δυναμικής μπορεί να προβεί ωφέλιμη και για τους δύο τεχνικούς. Από την μία ο Πορτογάλος των Πειραιωτών έχει ανάγκη από τέτοιες ημέρες, ώστε να ξεκουράσει το ήδη ταλαιπωρημένο ρόστερ του. Παράλληλα τεστάρει την ετοιμότητα των εναλλακτικών λύσεων, καθώς όπως αποδείχθηκε στο πρώτο σκέλος, πολλοί πάλεψαν για να αποδείξουν την αξία τους. Μεταξύ αυτών οι Ανδρούτσος, Μπρούμα και Βρουσάι, οι οποίοι μέσω της μαχητικότητας τους κερδίζουν ακόμη περισσότερη εμπιστοσύνη και χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή τους. Θετικό ντεμπούτο και από τον Κρίστινσον. Από την άλλη, η ομάδα του Αγρινίου θα αντιμετωπίσει την συνθήκη ως ένα δυνατό crash test ενόψει της δύσκολη συνέχειας του πρωταθλήματος. Βασικός στόχος η παραμονή στην κατηγορία και μία αναμέτρηση με τους πρωτοπόρους της διοργάνωσης μπορεί να ανεβάσει την ένταση των ποδοσφαιριστών, με τον προπονητή παράλληλα να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει συνέχειας.


Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Τσέλιος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λιάτσος, Μασούρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Κάιπερς, Χασάν

Παναιτωλικός: : Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρθούρα, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Σκιαδάς, Τζανακάκης, Βέργος, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Γιάκολις

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code