ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: ''Μάχη'' διαδικαστικού χαρακτήρα στο Αλκαζάρ

 

Η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε μια αναμέτρηση που δεν θα υπάρχει αγωνία σε καμία από τις δύο πλευρές, μιας και η πρόκριση έχει κριθεί ήδη από τον προηγούμενο αγώνα με σκορ 5-0 υπέρ του ''Δικεφάλου του Βορρά''.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια ισοπαλία που έσπασε το σερί ηττών αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί ως θετικό αποτέλεσμα μιας και η ΑΕΛ είχε ανάγκη μόνο την νίκη για να φύγει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Σήμερα αναμένεται να παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με rotation μιας και το παιχνίδι έχει κριθεί και έτσι θα δοθεί η ευκαιρία σε νεαρά άτομα όπως έγινε και στην αναμέτρηση της Τούμπας.

Η ομάδα των γηπεδούχων δεν θα έχει καμία απουσία για την αναμέτρηση ούτε λόγω τραυματισμού ούτε λόγω τιμωρίας και έτσι οι αλλαγές στην ενδεκάδα θα γίνουν εξαιτίας τακτικής προσέγγισης. 

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ:

Ναγκί, Σουλούκος, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι, Καρανίκας, Γκοτζαμανίδης, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Γκράουρ, Ηλιάδης, Πινακάς, Νούνιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Χαλάτσης, Ζαχαράκης, Γλυνός, Τρούγιτς, Μπενζαμίν, Μπεν Χατίρα, Μαϊδανός.

Ο ΠΑΟΚ από την αλλή προέρχεται από το ευρύ 5-0 ενάντια στον Παναιτωλικό, το οποίο ήταν συνοδευόμενο από μια εξαιρετική εμφάνιση, που στο δεύτερο ημίχρονο ''διέλυσε'' τους φιλοξενούμενους από το Αγρίνιο.

Εννοείται πως το μυαλό του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο πρωτάθλημα και στην κατάκτηση της 2ης θέσης και αναμένεται να μην δώσει ιδιαίτερη σημασία στο σημερινό ματς στο οποίο θα συμμετέχουν νεαροί κυρίως ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή θα βρίσκεται ο Καγκάβα που ίσως πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του με την φανέλα της νέας του ομάδας.

Εκτός αποστολής, για διαφορετικούς λόγους, έμειναν οι Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Ινγκασον, Ζ. Ζίβκοβιτς, Αούγκουστο, αλλά και Αντόνιο Τσόλακ.

Αναλυτικά η αποστολή του Πάμπλο Γκαρσία:

Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Καγκάβα, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ, Κούτσιας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code