ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χάσενχουτλ: «Χάσαμε με φρικτό τρίπο, πονάει αυτή η ήττα»

 


Oι Κόκκινοι Διάβολοι του Μάντσεστερ συνέτριψαν την Σάουθαμπτον με το ευρύ 9-0. Το γεγονός που καθιστά ακόμη χειρότερο την κατάσταση για τους φιλοξενούμενους είναι ότι δέχονται το ίδιο βαρύ σκορ σε διάστημα λιγότερο από έναν χρόνο. Κοινός παρονομαστής ο προπονητής Χάσενχουτλ ο οποίος αποτελεί ίσως τον μόνο προπονητή παγκοσμίως που έχει βρεθεί εις διπλούν σε αυτή την θέση και δεν έχει να απολυθεί. Και τι μπορούν να του προσάψουν άλλωστε, καθώς η ομάδα του σε γενικές γραμμές έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Ο ίδιος κλήθηκε μετά την αναμέτρηση να σχολιάσει την ήττα με το βαρύ αποτέλεσμα, με τον ίδιο να αναφέρεται στο πως ένιωσε η ομάδα του:

«Χάσαμε με έναν φρικτό τρόπο, το 90λεπτο μας φάνηκε ατελείωτο. Δεν μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε από έξω. Στην τελική, υπάρχει μια μικρή διαφορά σε σχέση με την ήττα από τη Λέστερ (0-9 τη σεζόν 19/20), επειδή βρισκόμαστε σε μια βαθμολογική θέση που δεν έχουμε βρεθεί εδώ και αρκετό καιρό.

«Δεν είναι ότι χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα για να τί πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν είναι ότι πονάει λιγότερο, το αντίθετο πονάει ακόμα περισσότερο αυτή η βαριά ήττα. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα είναι διαφορετική και αυτός είναι ο λόγος που τα πηγαίνουμε καλά φέτος. Ας δούμε πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code