ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φαβορί για τον πάγκο της Πάρμα ο Λουτσέσκου



Μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Άλ Χιλάλ ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τους διαδόχους της τεχνικής ηγεσίας της Πάρμα.

Η Ιταλική ομάδα βρίσκεται σε δεινή θέση παλεύοντας για την παραμονής της στην Serie A και στο πρόσωπο του Λουτσέσκου βλέπουν τον αντικαταστάτη του Ρομπέρτο Ντ' Αβέρσα όπου προσφάτως απολύθηκε λόγο των κακών αποτελεσμάτων που έχουν φέρει του Παρμέντσι στην  ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Λουτσέσκου ύστερα απο 1,5 χρόνο στην Σαουδική Αραβία στον πάγκο της Αλ Χιλάλ έμεινε ελεύθερος ύστερα απο τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα, με την διοίκηση να θέλει να φέρει αλλαγές στην ομάδα. Ο Ρουμάνος όσο καιρό έμεινε στον πάγκο της κατάφερε να κατακτήσει 1 πρωτάθλημα 1 κύπελλο και το Champions League Ασίας.

Σε περίπτωση που ο Λουτσέσκου προσληφθεί απο την Πάρμα θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, Μιρτσέα, ο οποίος είχε βρεθεί στον πάγκο ομάδων στην γείτονα χώρα για σχεδόν μια 10ετία (1990 έως το 1999) έχοντας αναλάβει τις Πίζα, Μπρέσια, Ρετζιάνα και Ίντερ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code