ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Προπόνηση στα χιόνια



 Αν και αρχικά τέθηκε σε αμφισβήτηση η σημερινή προπόνηση των παιχτών της ΑΕΚ λόγο του χιονιά που πλήττει στην Αθήνα, τελικώς με την συμβολή του ήλιου και μιας μικρής μπουλντόζας όπου βοήθησε να καθαριστεί περιμετρικά το γήπεδο, πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρωϊνή προπόνηση της Ένωσης.

Μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε και σχετική ανάρτηση στα Social Media, με το γήπεδο στα Σπάτα να καλύπτεται ακόμη περιμετρικά απο αρκετά εκατοστά χιονιού.

Στα αγωνιστικά τα ευχάριστα νέα της σημερινής προπόνησης είναι η επιστροφή του Στράτου Σβάρνα σε πλήρης ρυθμούς το οποίο αυτόματα τον θέτει στην διάθεση του Χιμένεθ για τον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν όσοι παίχτες αγωνίστηκαν απέναντι στην Λάρισα, με τους Σάκχοφ, Γαλανόπουλο και Μαχαίρα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Αντιθέτως ο Μπακάκης ακολούθησε θεραπεία και θα υποβληθεί το απόγευμα σε μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Εκτός του δεξιού μπακ της ΑΕΚ, σε μαγνητική θα υποβληθεί και ο Αντρέ Σιμόες, καθώς το ιατρικό επιτελείο θέλει να διαπιστώσει τον λόγο των ενοχλήσεων του Πορτογάλου χαφ στην ποδοκνήμη.

Προπόνηση στα χιόνια! #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #training #spata

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code