ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός: Σοκ με Τζανακάκη, "χάνει" το υπόλοιπο της σεζόν


Σοκ στην ομάδα και το τεχνικό επιτελείο του Παναιτωλικού με ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα να προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα.

Στις ομάδες που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από τραυματισμούς στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι ο Παναιτωλικός, που έχει ήδη «χάσει» τον Γιώργο Λιάβα με ρήξη χιαστού, ενώ οι Αριστοτέλης Καρασαλίδης και Νικολάς Ματσόλα παραμένουν για μήνες εκτός δράσης. Τελευταία προβλήματα για την ομάδα του Αγρινίου ήταν οι Έλντερ Μπαρμπόσα και Κρίστοφερ Κνετ που απουσίασαν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Το πιο πρόσφατο "θύμα" είναι ο Μανώλης Τζανακάκης, ο οποίος υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα σε μία ανύποπτη φάση στην προπόνηση και ο χρόνος αποθεραπείας του ενδέχεται να φτάσει και τους 8 μήνες. Επειδή εσχάτως η ιατρική επιστήμη έχει αναπτύξει  πιο εξελιγμένες μεθόδους το διάστημα μπορεί και να μειωθεί στους 4, όμως η ουσία είναι πως θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Ακόμα ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Παναιτωλικού και τον Τραϊανό Δέλλα στην μάχη που δίνουν για την παραμονή στην Supeleague 1 Interwetten.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code