ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Έτοιμος ο Σάκχοφ για το ντέρμπι


Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Γεβχέν Σάκχοφ κι έτσι θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (28/02, 19:30) στη Λεωφόρο.

Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων για τον Γέβχεν Σάκχοφ, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (28/02, 19:30) για την 24η αγωνιστική της Super League Interwettten.

Από την άλλη πλευρά, οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αντρέ Σιμόες, Μιχάλης Μπακάκης, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, Γιάννης Σαρδέλης και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Η ομάδα της ΑΕΚ θα προπονηθεί ξανά την Παρασκευή (26/02, 11:00) και το Σάββατο (27/02), όπου μετά το πέρας της προπόνησης θα ανακοινωθούν και οι επιλογές του τεχνικού της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό (28/02, 19:30) στη Λεωφόρο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αντρέ Σιμόες, Μιχάλης Μπακάκης, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, Γιάννης Σαρδέλης και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Γεβχέν Σάκχοφ.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code