ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Νίκη σωτηρίας θέλουν οι γηπεδούχοι, τετράδας ο Παναθηναϊκός

 


Ο Παναιτωλικός υποδέχεται σήμερα το απόγευμα (19:30) τον Παναθηναϊκό σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον μιας και με νίκη οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, ενω ο Παναιτωλικός θα ξεπεράσει την Λαμία στην βαθμολογία.


Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία ενάντια στον Άρη, σε ένα ματς ειδικών συνθηκών λόγω της κακοκαιρίας, κάτι που δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο και η αναμέτρηση έληξε 0-0.

Τώρα έχει στόχο να απειλήσει όσο περισσότερο μπορεί τον Παναθηναϊκό στην έδρα του και να πάρει την ισοπαλία ή ακόμη και την νίκη.

Εκτός δράσης παραμένουν  οι Λιάβας, Ματσόλα, Καρασαλίδης, Γιάκολις, Μανθάτης, επιστρέφει ο Τζανακάκης  

Αναλυτικά η αποστολή:

Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Τζανακάκης, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Καλαντζής, Εντινγκά.

Ο Παναθηναϊκός ενώ έδειξε πως είναι ομάδα που μπορεί να πρωταγωνίστησει μετά την νίκη του ενάντια στον Ολυμπιακό με 2-1, η ήττα στα Γιάννενα για το Κύπελλο προβλημάτισε μιας και η εικόνα των φιλοξενούμενων δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ενάντια στον Παναιτωλικό έχει την καλύτερη ευκαιρία για να μπει ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ, αλλά ταυτόχρονα ακόμη και στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, αφού με νίκη θα βρίσκεται δύο βαθμούς κάτω από τον ΠΑΟΚ.

Με αρκετά προβλήματα θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο γιατί θα απουσιάζουν οι Σχιένκεφελτ, Πούγγουρας,  ο τιμωρημένος Αλεξανδρόπουλος, Καρλίτος και Σανκαρέ.

Αναλυτικά η αποστολή των πράσινων:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αγιούμπ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code