ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Άρης (1-1): Ισόπαλο το αποτέλεσμα με υπογραφή Μήτρογλου

 


 Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο "Καραϊσκάκης" τον Άρη για τα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Super League

Ισόπαλο το αποτέλεσμα στο "Καραϊσκάκης" μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη με αποτέλεσμα 1-1. Οι σκόρερ ήταν ο Φορτούνης στο 40' για τους "ερυθρολεύκους" ενώ για τον Άρη ο Μήτρογλου στο 84' μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το ματς ιδιαίτερα στο 2ο μέρος είχε ένταση και από τις δυο ομάδες βλέποντας ένα σκληρό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός παρά τα δυο κακά αποτελέσματα στα δυο τελευταία παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Άρη εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση με (58 βαθμούς), αντίθετα ο Άρης βρίσκεται στην τρίτη θέση με (44βαθμους).

1ο Ημίχρονο:

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα και έχασε δυο ευκαιρίες για να προηγηθεί στο ματς. Στο 9' καίριο κόψιμο προ του Μασούρα που είχε βρεθεί σε θέση βολής για γκολ και στο 10' Μπουχαλάκης και Φορτούνης για το σουτ, με το σουτ του 2ου να βρίσκει κόντρα και να πηγαίνει κόρνερ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει τα καρέ του Κουέστα στο 15' και στο 16' με τον Μασούρα και τον Σεμέδο αντίστοιχα. Ο Άρης δεν μπορούσε να βρει ρυθμό στο μάτς ώστε να γίνει επικίνδυνος. Στο 20' ο βρουσάι βρέθηκε στο έδαφος ζητώντας πέναλτι αλλά ο Σιδηρόπουλος του ζήτησε να σηκωθεί, λίγα λεπτά αργότερα ο βρουσάι έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα με αποτέλεσμα να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο, την θέση του πήρε ο Βαλμπουενά. Θέμα έδειχνε να αντιμετωπίζει και ο Σα στο πόδι αλλά σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά. Στο 29' πρώτη φάση για τον Άρη με το σουτ του Μπερτόγλιο να μπλοκάρεται εύκολα. Ο Άρης λίγο πριν το μισάωρο έβγαλε αντίδραση και στο 32' έχασε ακόμη μια ευκαιρία, ο Μπουχαλάκης έδιωξε το σουτ και μετά ο Σούντγκρεν σούταρε και η μπάλα βγήκε λίγο έξω. Στο 36' μια αψεγάδιαστη εκτέλεση φάουλ από τον Βαλμπουενά, ο Κουέστα με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ. Ο Άρης απάντησε και στο 38' ο Μάνος από πολύ καλή θέση σουτάρει αλλά ο Σα του λέει 'όχι'. Στο 40' ήρθε το γκολ για τους "ερυθρολεύκους" από φάση διαρκείας σουτ του Φορτούνη 1-0. Μάλιστα ο σκόρερ του Ολυμπιακού είδε την κίτρινη κάρτα μετά από φάουλ στο 43'. Ο Άρης έφτασε κοντά στην ισοφαρίσει λίγο πριν την λήξη του 1ου μέρους, ο Σωκράτης έσωσε από βέβαιο γκολ την ομάδα του μετά από μπέρδεμα του Σα με τον Σεμέδο στο φάουλ του Άρη. Δεύτερος τραυματισμός για την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Σωκράτης μετά την καίρια παρέμβαση που έκανε χτύπησε στο σαγόνι. 

2ο Ημίχρονο:

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο 2ο μέρος για να κρατήσει ή και για να διευρύνει το σκορ. Στο 46' ο Ρέαμπτσιουκ αντί του Σωκράτη. ο Άρης έχασε δυο φάσεις στο 52' σουτ του Σάσα μετά από κλέψιμο του Άρη που μπλοκάρεται ενώ στο 58' πήγε να βγάλει ωραία επίθεση αλλά ο Ματέο Γκαρσία δεν συγκράτησε τη μπάλα. Στο 59' αλλαγές και για τις δύο ομάδες Μπρούνο αντί Σίλβα. Μαντσίνι αντί Ματέο Γκαρσία, Μήτρογλου αντί Μάνου, Τιάγκο Σίλβα αντί Φορτούνη και Ραντζέλοβιτς αντί Μασούρα. Το ματς είχε ένταση ιδιαίτερα από την μεριά του Άρη που όπως είναι φυσιολογικό βρισκόταν πίσω στο σκορ και έδειχνε να χάνει την υπομονή του. Το ματς είχε αρχίσει να γίνεται κάκιστο από την στιγμή που η ένταση είχε καταβάλει τις δυο ομάδες και το μόνο που βλέπαμε ήταν αμέτρητα φάουλ. Στο 78' χαμένη φάση του Ολυμπιακού με τον Χολέμπας να παίρνει τη μπάλα λίγο με την πλάτη και λίγο με το κεφάλι και να φεύγει έξω. Στο 80' ο Μαντσίνι παίρνει πέναλτι από τον Σα, ο Μήτρογλου ανάλαβε την εκτέλεση απέναντι στην πρώην ομάδα του και την πλήγωσε κάνοντας το 1-1. Αλλαγή για τον Άρη στο 84' Κάτσε αντί Μπερτόγλιο

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Ολυμπιακός: Σα, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Σωκράτης, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Βρουσάι, Μασούρας, Χασάν.

Άρης: Κουέστα, Δεληζήσης, Τζέγκο, Μάνος, Ματέο Γκαρσία, Σίλβα, Μπερτόγλιο, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Σάσα και Ροζ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code