ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εκμεταλλεύτηκε τις αντεπιθέσεις και νίκησε ο Αστέρας, μείωσε αλλά δεν πήρε κάτι ο ΠΑΟΚ (2-1)


 Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχτηκε στο Θ. Κολοκοτρώνης τον ΠΑΟΚ στις 19:30 τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Super League. Στόχος και για τις 2 ομάδες ήταν η νίκη ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία ενόψει των Play-off. 

Ο ΠΑΟΚ είδε τον Αστέρα Τρίπολης να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τις κόντρα επιθέσεις και πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα του με 2-1, το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα του Γκαρσία ήταν να μειώσει το σκορ. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν παρέμεινε στη 2η θέση με 46 βαθμούς και ο Αστέρας ανέβηκε στην 5η με 41 βαθμούς.

1ο Ημίχρονο:  Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση με τον Κρμέντσικ να σουτάρει, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Τσιφτσή ο οποίος απέκρουσε την μπάλα, στο 2ο λεπτό. Ο Αστέρας απάντησε αμέσως με τον Σίτο να μην μπορεί να σκοράρει ένα λεπτό μετά με το παιχνίδι να έχει καλό ρυθμό στα πρώτα του λεπτά. Ο ρυθμός του παιχνιδιού παρέμεινε υψηλός, αλλά δίχως κάποια φάση για γκολ, από τις 2 ομάδες. Ο δικέφαλος του Βορρά είχε μία ακόμα καλή στιγμή με τον Κρμέντσικ να πατάει περιοχή, αλλά να μην μπορεί να βρει τον Ουάρντα και έτσι πέρασε ανεκμετάλλευτη, στο 12’. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο ΠΑΟΚ είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο, ενώ ο Αστέρας έδειχνε να θέλει να μείνει πίσω και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ σκόραρε με τον Κρμέντσικ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και παρέμεινε το 0-0, στο 21ο λεπτό, έγινε και έλεγχος στο VAR. Ο Αστέρας έχασε μια καλή Φάση μετά από γύρισμα του Ρετζίς, είδε τον Βαρέλα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του, αλλά δόθηκε άμεσα οφσάιντ και η φάση τελείωσε εκεί, στο 25’. Το παιχνίδι συνεχίστηκε έτσι με τον ΠΑΟΚ να είναι κυρίαρχος και τον Αστέρα Τρίπολης να προσπαθεί να αναπτυχθεί και να ''πληγώσει'' τον δικέφαλο στις αντεπιθέσεις. Ο Τσιφτσής για ακόμη μία φορά ήταν εκεί και έκανε σωτήρια επέμβασή μετά από ωραία εκτέλεσε φάουλ του Μουργκ στο 31’. Ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι στο 35’ με τον Ουάρντα να παίρνει την μπάλα από τον Κρμέντσικ, να σουτάρει ωραία, αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα και έμεινε το 0-0 στην αναμέτρηση. O Αστέρας Τρίπολης πήρε προβάδισμα στην αναμέτρηση κόντρα στην ροή του παιχνιδιού με τον Σίτο να βάζει το γκολ στο 37’, 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση, αλλά ο Ουάρντα είδε μία ακόμα φορά τον Τερματοφύλακα του Αστέρα να τον νικά. Η ομάδα του Γκαρσία συνέχισε να έχει τον έλεγχο και τις ευκαιρίες χωρίς να μπορεί να σκοράρει, έτσι οι 2 ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Αστέρα να προηγείται με 1-0.

2ο Ημίχρονο: Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό που τελείωσε το πρώτο, με τον ΠΑΟΚ να κρατά περισσότερο την μπάλα στα πόδια του και να πιέζει για την ισοφάριση, ενώ ο Αστέρας από την άλλη έμενε καλά κλεισμένος στα ‘’καρέ’’ του, για να κρατήσει το 1-0, αλλά και να παίξει με αντεπιθέσεις. Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το 2-0, στο 53ο λεπτό, με τον Φερνάντες να είναι ο σκόρερ, αφού νίκησε και τον Μιχαηλίδη και τον Ζίβκοβιτς, μετά από κεφαλιά πάσα του Μπαράλες στον οποίο η μπάλα είχε φτάσει μετά από γέμισμα του Τσιφτσή. Από εκεί και μετά ο Γκαρσία έκανε κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να επανέλθει η ομάδα του στο ματς, αλλά δεν έκανε κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ απείλησε με σουτ του Ζίβκοβιτς, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού απέκρουσε ο Τερματοφύλακας των γηπεδούχων, στο 65’. Ο ΠΑΟΚ πίεσε ψηλά κράτησε την μπάλα στα πόδια του, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ξεκάθαρα την εστία του Αστέρα. Η ομάδα του Γκαρσία κρατούσε την μπάλα ανούσια στα πόδια της χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι ουσιαστικό για να μειώσει το σκορ, που βρισκόταν στο 2-0. Τελικά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μειώσει το σκορ, στο 84ο λεπτό, με τον Ζίβκοβιτς να κάνει ένα πολύ ωραίο σουτ, 2-1. Ο Κρμέντσικ έχασε και μία τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά στο 90’. Ο ΠΑΟΚ πίεσε και για την ισοφάριση, δίχως να το καταφέρει και ο Αστέρας πήρε μία τεράστια νίκη με 2-1.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ρετζίς (Τιλίκα 67’), Σίτο (Καπίγια 83’) (Ριέρα 92’), Λουίς Φερνάντεθ (Ιγκλέσιας 67’), Μπαράλες.                   

Πάγκος: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Χριστόπουλος, Γκαρσία, Καπίγια, Ιγκλέσιας, Λέο Τιλίκα, Ριέρα, Αλί Μπαμπά.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Σοάρες (Μπαμπά 62’), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί (Καγκάβα 62’), Ουάρντα (Σβιντέρσκι 83’), Μουργκ (Ζίβκοβιτς 45’), Λάμπρου (Τζόλης 45’), Κρμέντσικ.

Πάγκος: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μπαμπά Ραχμάν, Περέιρα, Νινούα, Καγκάβα, Τζόλης, Σβιντέρσκι, Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code