ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ: Τεράστιο βήμα παραμονής για τους γηπεδούχους (2-1)



Ο Απόλλων υποδέχτηκε τον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι τελικός για τις δύο ομάδες καθώς ο νικητής θα είχε μεγάλο πλεονέκτημα για να παραμείνει στην κατηγορία. Τελικά ο Απόλλων επικράτησε και έκανε μεγάλο βήμα για να μείνει στην κατηγορία.

Α' Ημίχρονο:

Ισορροπημένο το ματς για τα πρώτα λεπτά με τον Απόλλων να δημιουργεί την πρώτη στιγμή στο 4', με την κεφαλιά του Λισγάρα να καταλήγει αουτ. Πολλά λάθη στην αρχή του πρώτου μέρους με τις δύο ομάδες, να μην είχαν την δυνατότητα να τα εκμεταλλευτούν. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 18', αφού ο Ντάουντα πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Σλίβκα κάνοντας το 1-0. Η στιγμή του ΟΦΗ ήρθε τέσσερα λεπτά μετά το γκολ, αλλά ο Γρίβας αστόχησε ενάντια στον Βέρχουλστ. Όμως η πίεση του ΟΦΗ απέδωσε στο 27' μιας και ο Στάρτζεον έκανε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους παίρνοντας την κεφαλιά από την σέντρα του Ουές. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δύο φορές την εστία, αλλά από την μία ο Ντάουντα στο 37' και ο  Βέρχουλστ στο 40' ήταν σταθεροί. Στο φινάλε οι Kρητικοί πίεσαν αλλα δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα έδινε το προβάδισμα.

Β' Ημίχρονο:

Πολύ σκληρές μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, για το ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου. Η πρώτη φάση ήρθε στο 53', αλλά το σουτ του Ντάουντα κατέληξε πάνω από την εστία του Σωτηρίου. Ο ΟΦΗ απείλησε στο 61' με τον Στάρτζεον να περνά τους πάντες αλλά ο Ντε Γκουζμάν να αστοχεί. Ακόμη μια ευκαιρία στο 63' αλλά η κεφαλιά του Στάικου έφυγε εκτός. Ακολούθησαν σημαντικές στιγμές με το σουτ του Σλίβκα στο 79', αλλά και το χαμένο τετ α τετ του Γρίβα στο 81'. Ο Απόλλων έκανε το 2-1 με τον Ιωαννίδη στο 83' να εκμεταλλεύται την κακή εκτίμηση του Σωτηρίου και να σκοράρει σε κενή εστία.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα: Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεζ, Τσιλούλη, Ντάουντα.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντή, Γιαννούλη, Κοροβέση. Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Στάικο, Σολίς, Στάρτζεον, Γρίβας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code