ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Ατρόμητος: Φορτσάρουν για την δεύτερη θέση οι κιτρινόμαυροι

 


Ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο στις 15:00 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague. Για τους κιτρινόμαυρους εκτός αποστολή έμειναν οι Ματέο Γκαρσία που διάταση στον τετρακέφαλο και προληπτικά ο Javier Matilla, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι απόλυτα σε θέση να αγωνιστεί.

Για τους Περιστωριώτες εκτός αποστολής έμεινε ο Μαυρομμάτης  που ταλαιπωρείται από μια ίωση και θα περάσει από εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο, ενώ δεν υπολογίζονται οι Γιαννιώτης και Κιβρακίδης που κρίθηκαν ανέτοιμοι. Υπενθυμίζουμε ότι ο Σάλομον θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών. 

Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήση, Μήτρογλου, Μάνο, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνη.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Τομάσεβιτς, Μανούσος, Νάτσος, Αθανασίου, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Μάτιτς, Σάλτας, Οικονομίδης και Εντομβόνγι.















































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code