ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενδιαφέρεται για τον Ισάκ η Ντόρτμουντ

 

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει στο στόχαστρο της τον Αλεξάντερ Ισάκ της Σοσιεδάδ. Τον Αλεξάντερ Ίσακ απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 από την Ντόρτμουντ η Σοσιεδάδ, έναντι του ποσού των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο βάσει της συμφωνίας που έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι Βεστφαλοί έχουν το δικαίωμα να επαναγοράσουν τον παίκτη. 

Για την ακρίβεια η γερμανική ομάδα μπορεί να κάνει δικό της τον παίκτη, καταβάλοντας το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ, την ίδια στιγμή που ο τεχνικός διευθυντής της Μίχαελ Ζόρκ σε δηλώσεις που έκανε παραδέχτηκε πως τον παρακολουθεί.

«Θεωρούμε ότι ο Άλεξ έκανε το σωστό βήμα στην καριέρα του για να πάει στην Σοσιεδάδ. Φέτος έχει γίνει βασικός και φυσικά τον παρακολουθούμε. Όμως είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Χάαλαντ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο Ίσαακ εκτός από την Ντόρτμουντ βρίσκεται στο στόχαστρο και της Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο να έχε καταγράψει φέτος στο ενεργητικό του 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 12 γκολ και 2 ασίστ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code