ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Άρης (2-1): Προβάδισμα πρόκρισης με πρωταγωνιστή τον Χασάν

 






Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους ''ερυθρόλευκους'' να είναι αυτοί που χαμογελούν στο τέλος, μιας και νίκησαν με το σκορ να λήγει στο 2-1, αν και όλα τα δεδομένα παραμένουν ανοιχτά για την ρεβάνς.

Α' ημίχρονο:

Παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό στην αρχή του 1ου ημιχρόνου, κάτι που φαίνεται και με τα δύο γκολ που πέτυχαν οι δύο ομάδες. Αρχικά ο Χασάν σκόραρε μόλις στο 1ο λεπτό κάνοντας το 1-0, έπειτα από ασίστ του Κάιπερς σε πάσα που παρέλαβε από τον Βρουσάι. Η απάντηση όμως του Άρη ήταν σύντομη με την εκτέλεση φάουλ του Γκάμα να καταλήγει στον Μάνο και από τις κόντρες ο Μπα έβαλε αυτογκόλ, κάνοντας το 1-1. Οι γηπεδούχοι πάντως συνέχισαν να απειλούν με την κεφαλιά του Χασάν στο 7', να αποκρούεται από τον Κουέστα. Το δεύτερο γκολ ήρθε ξανά σύντομα και ξανά από τον Χασάν, που πήρε την κεφαλιά από την σέντρα του Χολέμπας, νικώντας Σάκιτς και Κουέστα για το 2-1.  Η επόμενη σημαντική στιγμή ήταν για τον Άρη στο 20' με τον Γκάμα εκμεταλλευόμενος το λάθος του Λαλά, να προσπαθεί να πλασάρει τον Τζολάκη από μακριά, αλλά το σουτ ήταν άστοχο. Από το σημείο αυτό και μετά ο ρυθμός πάγωσε με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία. Ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι στο 40', αλλά δεν δόθηκε καθώς πριν η μπάλα φτάσει στο χέρι του Σάκιτς χτύπησε στο σώμα του.

Β' ημίχρονο:

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το 2ο ημίχρονο δημιουργώντας πίεση στον αντίπαλο και έπειτα από σέντρα σε φάουλ ο Μπουχαλάκης κέρδισε κόρνερ. Ο Άρης προσπάθησε να απειλήσει στο 56' αλλά ο Τζολάκης μάζεψε την μπαλιά του Γκάμα. Το ματς ήταν πολύ ισορροπημένο και δεν δημιουργήθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες, μέχρι το 71' που η κεφαλιά του Κάιπερς πέρασε κοντά από το δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Κάιπερς σκόραρε από πάσα του Φορτούνη, αλλά ακυρώθηκε ως offside. Γενικά μετά το 65' ο Άρης δεν μπόρεσε να δημιουργήσει με τον Σεμέδο να δίνει μεγάλη σταθερότητα στην αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού. Στο 83' η προσπάθεια του Φορτούνη δεν βρήκε στόχο για να κάνει το 3-1. 

Ενδεκάδες

Ολυμπιακός ( Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης - Λαλά, Σωκράτης, Μπα, Χολέμπας - Μπουχαλάκης, Τιάγκο, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι - Κάιπερς, Χασάν.

Άρης ( Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Σάκιτς, Σούντγκρεν, Ρόζ, Δεληζήσης - Σάσα, Τζέγκο - Μπερτόλιο, Γκάμα, Σίλβα - Μάνο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code