ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Λαμία 5-2: Ίδρωσε... αλλά έκανε το καθήκον του

 


Ο ΠΑΟΚ με ένα τρομερά αποτελεσματικό τελευταίο δεκάλεπτο, έκανε το καθήκον του και νίκησε την Λαμία με 5-2 στο πρώτο ματς των προημιτελικών του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Στα πρώτα λεπτά τα γκολ έμπαιναν βροχή με το σκορ να ανοίγει ο Τζόλης στο 6' και να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους ο Αντέτζο με εντυπωσιακό ψαλίδι στο 11' λεπτό. Στο 16' ο ΠΑΟΚ ξαναπήρε το προβάδισμα, αφού ο Σβαμπ με όμορφο σουτ από το ημικύκλιο έστειλε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Θεοδωρόπουλου για το 2-1, ενώ εφτά λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Μπεχαράνο, η Λαμία ισοφάρισε ξάνα (2-2).

Οι ασπρόμαυροι είχαν τον πρώτο λόγο και ήθελαν να βρουν το γκολ της νίκης, το οποίο ήρθε στο 67' με τον Τζόλη. Οι Ροντρίγκο και Κρμέτσικ με γκολ στο 82' και 88', διαμόρφωσαν το τελικό 5-2, το οποίο δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στον ΠΑΟΚ για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ουάρντα, Τζόλη, Αντρίγια, Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι

Η ενδεκάδα της Λαμίας: Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Βύντρα, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Γκούγκα, Πίτι, Γκαζαριάν, Αραμπούλι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code