ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Με αλλαγές οι δυο ομάδες, να πάρουν κάτι θετικό

 


 Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στους "Ζωσιμάδες" στις 15:00 για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 1η φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παναθηναϊκός:

Ο Λάσλο Μπόλονι θα εφαρμόσει ένα μικρό ροτέισον στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου κόντρα στους Γιαννιώντες, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Μολό, Καμπετσή, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες. Ο Σένκεφελντ έχει επανέλθει στις προπονήσεις, όμως, θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτάκτως, θα μείνει εκτός δράσης ο Διούδης λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Οι πράσινοι δεν θέλουν να περάσουν τα… περσινά απέναντι στον ΠΑΣ και καλούνται να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή στον κακό αγωνιστικό χώρο της επαρχιακής ομάδας.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Τους 20 ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο car.gr ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων το μεσημέρι της Τετάρτης.

Δεν έχει αφήσει εκτός αποστολής πολλούς βασικούς παίκτες για ξεκούραση ο κ. Γιαννίκης, ο οποίος δείχνει ξεκάθαρα ότι η ομάδα θα παλέψει για τη διάκριση και όσο πάει στον θεσμό.

Εκτός αποστολής είναι οι: Σιόντης, Καρτάλης, Νάουμετς, Γιαννίκογλου, Αθανασίου, Δούμτσης, Πανουργιάς και Τριάδης


Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος και Τζαβίδας.

ΠΑΣ Γιάννινα:  Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Λώλης, Λιάσος, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Κρίζμαν, Παμλίδης, Λέο και Μιλιντσεάνου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code