ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Νέα πρόσωπα στο ματς κυπέλου και για τις δυο ομάδες

 


Με πολλές αλλαγές οι ενδεκάδες και των δυο ομάδων στο αποψινό ματς Κυπέλλου


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

Θα έχει πολλά νέα πρόσωπα, αλλά και πολύ ενδιαφέρον η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ολυμπιακός στην αποψινή αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (20/1, 19.30). 

Πιο πολύ απ’ όλα κεντρίζει την προσοχή η συνύπαρξη στη μεσαία γραμμή των δύο Πορτογάλων Πέπε και Τιάγκο Σίλβα. Σήμερα αναμένεται να είναι βασικοί, παρέα με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στην τριάδα της μεσαίας γραμμής.

Δεν θα είναι, ωστόσο, τα μοναδικά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών, καθώς η τεχνική ηγεσία ετοιμάζεται να δώσει και σε άλλους ευκαιρίες. Το αποψινό ματς αναμένεται να είναι το παρθενικό για τον γκολκίπερ Κρίστινσον, ο οποίος ερχόμενος από τη Λάρισα περίμενε καρτερικά την ευκαιρία του.

Να θυμίσουμε ότι έμειναν εκτός αποστολής οι Σα, Σεμέδο, Ραφίνια, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μασούρας, Φορτούνης, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται οι Λοβέρα και Κάιπερς, καθώς κι οι νεαροί Χριστοφιλόπουλος, Σουρλής, Λιάτσος και Τσέλιος από τα τμήματα υποδομής.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:

Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ντίας, Βέργος, είναι εκτός αποστολής. Είναι βέβαιο πως ο Δέλλας θα κρατήσει στον πάγκο και άλλους βασικούς και το ροτέισον θα έχει μεγάλο εύρος.

Προέχει ο αγώνας της Κυριακής με τη Λαμία για το πρωτάθλημα, που είναι καθοριστικός για τη συνέχεια. Με νίκη θα πάρει βαθμολογική ανάσα, αφήνοντας παράλληλα στον πάτο της κατάταξης την ομάδα της Λαμίας.

Ουσιαστικά απόψε, τόσο ο Παναιτωλικός όσο και ο Ολυμπιακός, θα παρατάξουν ομάδες που καμία σχέση δεν έχουν με εκείνες που είδαμε στον αγωνιστικό χώρο το βράδυ της 9ης Ιανουαρίου.


Αποστολή των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκη, Κρίστινσον, Καραργύρη, Ντρέγκερ, Χριστοφιλόπουλο, Παπαδόπουλο, Σισέ, Χολέμπας, Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη, Πέπε, Σουρλή, Λιάτσο, Τσέλιο, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Βρουσάι, Μπρούμα, Κάιπερς, Σουντανί και Χασάν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Αζάντι, Ματσόλα, Ντάλσιο, Αριγίμπι, Άλβαρες, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Τζανακάκης, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Γιάκολις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code