ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χούντελααρ: ''Θα είναι μία πρόκληση να μείνει η Σάλκε στην κατηγορία''

 



Ο Κλας-Γιαν Χούντελααρ δήλωσε έτοιμος για την νέα πρόκληση που τον περιμένει στη Σάλκε,αλλά και πως δεν ήταν εύκολο να αφήσει τον Άγιαξ.



Ο 37χρονος πολύπειρος επιθετικός είναι έτοιμος να αποσυρθεί αυτό το καλοκαίρι,αλλά την Τρίτη ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του από τον Άγιαξ στη Σάλκε.Ο Χούντελααρ ελπίζει πως θα βοηθήσει την Σάλκε να μείνει στη Bundesliga αυτή τη δύσκολη σεζόν που διανύει.

Μιλώντας στο Ajax TV,ο Χούντελααρ είπε το αντίο του στην ομάδα: Από όταν ήμουν παιδάκι,ήμουν τρελαμένος με τον Άγιαξ.Όταν ο Κλάιφερτ σκόραρε εκείνο το γκολ(σ.σ το γκολ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ) χοροπηδούσα στον καναπέ.Εάν έρθεις να παίξεις ποδόσφαιρο εδώ,το συναίσθημα γίνεται ακόμη πιο ιδιαίτερο.Αυτός ήταν και ο λόγος που επέστρεψα.Ο Άγιαξ αντιπροσωπεύει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο για εμένα.Το απολαμβάνεις στο έπακρο,ειδικά αν είσαι επιθετικός.Ανέκαθεν προσπαθούσα να κάνω τα πάντα και να δίνω τα πάντα.

Στη συνέχεια,ανέφερε πως η αποχώρηση του δεν είναι εύκολη: Βρίσκομαι εδώ για 6,5 χρόνια και γνωρίζω πολλούς ανθρώπους.Είναι ένα παράξενο συναίσθημα.Μετά τον αγώνα με την Τβέντε δεν κοιμήθηκα καλά.Ωστόσο,είναι μια μεγάλη πρόκληση αυτό που θα συναντήσω στη Σάλκε.Μου αρέσουν οι προκλήσεις,μου δίνουν ενέργεια.

Τέλος,δήλωσε σίγουρος πως ο Άγιαξ θα τα πάει καλά και χωρίς εκείνον: Θα είναι δύσκολο,είναι μία εντελώς διαφορετική κατάσταση από τον Άγιαξ.Θα παίζω λίγο περισσότερο εκεί και θα μπορέσω να δείξω κάποια πράγματα αυτούς τους τελευταίους μήνες της καριέρας μου.Όσο για τον Άγιαξ,είμαι σίγουρος πως θα είναι εντάξει.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code