ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός(0-3): Πέρασε εύκολα από το παγωμένο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός




Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την 6η φάση του Κυπέλλου.


Ο Ολυμπιακός πέρασε με 0-3 από το Αγρίνιο με τα γκολ του Μπρούμα στο 20' , του Βρουσάι στο 65' και του Σισέ στο 85'. Ο Ολυμπιακός σχεδόν σε όλο το ματς είχε τον έλεγχο και με έναν εξαιρετικό Μπρούμα ''ξεκλείδωσε'' την άμυνα του Παναιτωλικού αρκετές φορές. Ο Παναιτωλικός από την μεριά του σε όλο το πρώτο και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετά παθητικός κάνοντας μάλιστα αρκετά λάθη 

1ο ημίχρονο:
Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο 1ο ημίχρονο, είχε την κατοχή της μπάλας, ένα γκολ και κάποιες κλασσικές ευκαιρίες να πετύχει και το 0-2. Το γκολ του Ολυμπιακού ήρθε στο 20' ο Μπουχαλάκης πέρασε στον Χολέμπας, αυτός έκανε τη σέντρα από αριστερά. Η μπάλα έφτασε στον Βρουσάι μετά από απομάκρυνση του Περέιρα. Ο Βρουσάι πέρασε στον Μπρούμα κι αυτός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε πιο παθητικός στο 1ο μέρος χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία, είχε όμως δυο φάσεις που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Κρίστινσον. Προς το τέλος του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 41' ο Αβραάμ δέχτηκε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Αριγίμπι. Στο 42' ο Τιάγκο Σίλβα χτύπησε στο πρόσωπο μετά από προβολή που έκανε στον Τζανακάκη, αλλά επέστρεψε στο γήπεδο ένα λεπτό αργότερα.

2ο ημίχρονο:
Ο Παναιτωλικός στο 2ο μέρος συνέχισε να είναι παθητικός με τον Δέλλα να δείχνει αρκετά απογοητευμένος με την συνολική εμφάνιση της ομάδας του. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να ασκεί πίεση στην άμυνα του Παναιτωλικού χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Μετά το 55' ο Παναιτωλικός άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και να παίζει πολύ καλύτερα χωρίς να απειλήσει. Ο Δέλλας στο 59' πέρασε στο ματς τον Ματσόλα αντί του Αζάντι και τον Μπαρμπόζα, που έκανε ντεμπούτο, στην θέση του Άλβαρες. Ο Μαρτίνς απάντησε και στο 60' πέρασε στο ματς τον Ραντζέλοβιτς αντί του Μπρούμα και τον Σουρλή αντί του Μπουχαλάκη. Στο 65' ο Ανδρούτσος έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Χασάν με πλασέ στην κίνηση είδε τον Μελίσσα να αποκρούει με το ένα χέρι. Η μπάλα στρώθηκε στον Βρουσάι, ο οποίος από κοντά με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-2 για τον Ολυμπιακό. Στο 68' είχαμε άλλη μια αλλαγή για τον Ολυμπιακό, ο Σουντανί πήρε την θέση του Χασάν και στο 73' ο Τιάγκο Σίλβα έδωσε τη θέση του στον Κάιπερς και ο Βρουσάι στον Λοβέρα. Ο Παναιτωλικός έψαξε λύσεις και στο 74' ο Ντάλσιο πήρε την θέση του Αριγίμπι. Στο 79' ο Μανθάτης πήρε την θέση του τραυματία Ματσόλα. Στο 85' ο Πέπε εκτέλεσε φάουλ, ο Σισέ με τον... ώμο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα  και έγραψε το 0-3 υπέρ του Ολυμπιακού. 


Οι ενδεκάδες των ομάδων:

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Αβραάμ, Σισέ, Χολέμπας, Πέπε, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Βρουσάι, Χασάν

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Τζανακάκης, Μαλής, Βάντερσον, Περέιρα, Λιάβας, Τσιγγάρας, Γιάκολις, Άλβαρες, Αριγίμπι, Αζάντι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code