ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ (5-0) : Πεντάρα πρόκρισης με ''σούπερ'' Τζόλη


Ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε κόντρα στην ΑΕΛ και έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση του στους ''8''του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Τζόλη να είναι πρωταγωνιστής σημειώνοντας τρία γκολ, ενώ η αναμέτρηση έληξε με το ευρύ 5-0.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α' ημίχρονο:

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με υποψία ευκαιρίας για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Καρανίκας έκανε λάθος και έβγαλε τον Τζόλη τετ α τετ με τον Νάγκι, αλλά ο νεαρός βρισκόταν πολύ πλάγια για να σκοράρει. Ο ΠΑΟΚ πάτησε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ξανά την περιοχή της ΑΕΛ, με το πλασέ του Τζόλη να μην βρίσκει στόχο. Η τρίτη και φαρμακερή φάση ήρθε στο 9' για τον ΠΑΟΚ, μετά την εξαιρετική πάσα του Ζίβκοβιτς στον Κρμέντσικ με τον τελευταίο να πασάρει στον Τζόλη που βρήκε το γκολ κάνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση ψηλά χωρίς να αφήσουν χώρο στην ΑΕΛ και στο 23' ο Τζόλης πέρασε τον Νάγκι και πλάσαρε για το 2-0, μετά από εξαιρετική πάσα του Αουγκούστο. 

Η κυριαρχία του ''Δικεφάλου του Βορρά'' δεν σταμάτησε εκεί καθώς δεν στάματησε το πρέσινγκ με το σουτ του Ζίβκοβιτς στο 36' να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Νάγκι. Κοντά στο χατ - τρικ και το 3-0 έφτασε ο Χρήστος Τζόλης στο 38', αλλά έσωσε την κεφαλιά του ο Νάγκι βγάζοντας σε κόρνερ. Καταπληκτικό ήταν το βολέ του Ντουρμισάι που περνά από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και κατέληξε άουτ. Η συγκεκριμένη ήταν και η πρώτη σημαντική τελική της ΑΕΛ στο ματς. Η τελευταία προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο ήταν για την ΑΕΛ με το σουτ του Κολομπίνο να φεύγει άουτ.

Β' ημίχρονο:

Από νωρίς έδειξε τις προθέσεις του ο ΠΑΟΚ και στο δεύτερο ημίχρονο, με το γύρισμα του Ζίβκοβιτς να βρίσκει τον Κρμέντσικ που έκανε το 3-0 για τον ''Δικέφαλο του Βορρά''. Πολύ καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ στο 54', με τον Ζίβκοβιτς να αστοχεί μέσα από την περιοχή. Αλλά στο 55' το γκολ ήρθε και σκόρερ ήταν ο Ίνγκασον που σκοράρει για ακόμη μια φορά μέσα στην μικρή περιοχή κάνοντας το 4-0. Και στο 75' ο Λάμπρου θα βγάλει στον Τζόλη ο οποίος τρέχοντας στο ανοιχτό γήπεδο πλάσαρε τον Νάγκι, κάνοντας το πρώτο του χατ τρικ και το 5-0 για τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κρατούν μπάλα και δεν σταμάτησαν να απειλούν το σουτ του Αουγκούστο στο 77΄ να φεύγει ψηλά άουτ. Απίστευτη χαμένη ευκαιρία από τον Λάμπρου για το 6-0 στο 81', αλλά ο Νάγκι κατάφερε να σώσει το γκολ. Τα τελευταία λεπτά δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη μεγάλη φάση και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο 5-0.

Οι γηπεδούχοι από την σημερινή αναμέτρηση δεν κερδίζουν απλά το ματς και την πρόκριση για τους ''8'' αλλά και την φοβερή απόδοση του Τζόλη που σημείωσε χατ - τρικ.

Ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία):  Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Περέιρα (72' Λύρατζης), Ντούγκλας, Ελ Καντουρί (73' Σβάμπ), Ουάρντα (59' Κούτσιας), Α. Ζίβκοβιτς (73' Μούργκ), Τζόλης, Κρμέντσικ (59' Λάμπρου)

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Γκοτζαμανίδης ( 64' Τσόσιτς), Ζίζιτς, Ηλιάδης, Μπέρτος ( 64' Νικολιάς), Μαϊδανός, Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κολομπίνο (82' Στοΐνοβιτς), Γλυνός ( 64' Πινακάς), Ντουρμισάι.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code