ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης: Nίκη ψυχολογίας θέλει ο γηπεδούχος, να πάρει κάτι θετικό ο Αστέρας


Ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει για την 11η αγωνιστική της Super Lrague, τον Αστέρα Τρίπολης, στο Στάδιο της Τούμπας, στις 17:15, διαιτητής της αναμέτρησης, είναι ο Βασίλης Φωτιάς.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, θέλει να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από το Europa League και να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, μέσα στην έδρα του. Από την άλλη ο πολύ μαχητικός Αστέρας, θέλει να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, μιας και έχει μα γευτεί τη χαρά της νίκης, από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στην Τρίπολη για την 6η αγωνιστική.

 

Σε ότι αφορά τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ, υπάρχει πικρία, για την ήττα, από την Ομόνοια και τον αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά στο πρωτάθλημα η ομάδα του δικεφάλου του Βορρά, παίζει καλά και παίρνει τις νίκες που χρειάζεται, καθώς την περασμένη αγωνιστική νίκησε την Λαμία στην έδρα της με 0-2. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πάμπλο Γκαρσία, σίγουρα δεν υπολογίζει στοn Περέιρα, που έμεινε εκτός λόγω ίωσης και τον Αντρέ Βιεϊρίνια, που παραμένει τραυματίας. Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, έμειναν για αγωνιστικούς λόγους, οι Βαρέλα και Μπίσεσβαρ, ο Λέο Ζαμπά, αλλά και ο εδώ και καιρό τραυματίας, Μιχάι. Εκτός άφησε ο Γκαρσία και τους, νεαρούς Λύραρτζη και Βρακά.

Ο φιλοξενούμενος Αστέρας Τρίπολη, από την άλλη, την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από την ΑΕΚ και ηττήθηκε με 1-2, μέσα στην έδρα του. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θα παλέψει να πάρει κάτι, από το παιχνίδι της Τούμπας. Ο Αστέρας Τρίπολης στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζει στον επιθετικό του τον Τζερόνιμο Μπαράλες, που είναι τιμωρημένος ενώ στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, δεν είναι οι, Μουνάφο και Φερνάντες. Κατά τα άλλα ο Αστέρας Τρίπολης, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κούραση του δικεφάλου του Βορρά για να πάρει κάτι από το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Στο βαθμολογικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ, είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και βρίσκεται, στην 3η θέση της κατάταξης, μετά από 9 αναμετρήσεις, έχοντας 21 βαθμούς. Ο Αστέρας Τρίπολης, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, στην 7η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς σε 9 αγώνες. Στα μεταξύ τους παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ, είναι αήττητος στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις, ενώ η τελευταία νίκη του Αστέρα, ήταν τον Μάρτιο του 2018.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:  Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα , Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι, Τσόλακ και Κούτσιας.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεζ, Πέπε Καστάνιο, Κώτσιρας, Άλβαρεζ, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μπόρχα Φερνάντεζ, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Γκόμεθ, Τζίμας, Ριέρα, Σίτο, Ρέγκις και Αλί Μπαμπά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code