ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης: Για το σερί οι Κρητικοί, για την δεύτερη νίκη οι φιλοξενούμενοι

 


Μετά την επικράτηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΟΦΗ ψάχνει την τρίτη σερί νίκη του, ενώ από την πλευρά του ο Απόλλων Σμύρνης θέλει να πάρει την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Με στόχο να συνεχίσει το σερί θα αγωνιστεί στο ματς κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης ο ΟΦΗ, μιας και θέλει να χτίσει πάνω στις δύο τελευταίες εμφανίσεις του. Την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί να μην έπεισε με την απόδοση του, αλλά το αποτέλεσμα ήρθε και αυτό είναι που μένει στο τέλος, ενώ παράλληλα οι γηπεδούχοι κατέκτησαν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι απουσίες του ΟΦΗ είναι αρκετές καθώς οι παίκτες που θα λείπουν είναι οι Σολίς, Ντε Γκουζμάν, Τσιλιανίδης, Μαρινάκης, Ναμπί και Βαζ λόγω τραυματισμών αλλά και ο Μεγιάδο λόγω τιμωρίας.

Έτσι ο Γιώργος Σίμος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια, Γιαννούλη και Διαμαντή στο κέντρο της άμυνας, Ουες δεξιά και Κοροβέσης αριστερά. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Σακόρ και Στάικος, ενώ την επίθεση θα απαρτίζουν οι Γρίβας, Νέιρα και Στάρτζεον έχοντας μπροστά τους τον Σαρδινέρο σε ένα σύστημα 4-2-3-1. 

Από την άλλη ο Απόλλων Σμύρνης μόνο ευχαριστημένος δεν μπορεί να είναι από το τελικό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Βόλο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σκορ 3-0, αλλά στην συνέχεια είδαν τον Βόλο να αντιδρά και να κάνει το 3-3. Ο Απόλλων έχει να κερδίσει από τις 4 Οκτωβρίου δηλαδή εδώ και δύο μήνες, ενώ έχει τρεις σερί ισοπαλίες.

Θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ χωρίς ιδιαίτερες απουσίες μιας και δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Ραίλι

Ο Μπάμπης Τεννές αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε ένα σχήμα 5-4-1. Με Βέρχουλστ κάτω από τα δοκάρια, η πεντάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Ντομίνγκες, Λισγάρα, Μπρούσιτς, Μπαζεβανίδη και Χουχούμη. Το κέντρο θα απαρτίζεται από Φατιόν, Κολ Τσιλούλη και Μπετινέλι ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνίζεται ο Ιωαννίδης.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00 με τις δύο ομάδες να παλεύουν για το καλύτερο αποτελέσμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code