ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Για τη νίκη ώστε να κοιτάξουν ψηλότερα και οι δύο



 ΑΕΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο Ο.Α.Κ.Α. σήμερα (6/12, 19:30) για την 11η αγωνιστική της Super League.

Με την «Ένωση» να θέλει την νίκη πάση θυσία με σκοπό να κρατήσει την επαφή της με την κορυφή και ταυτόχρονα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την βαριά ήττα-αποκλεισμό που υπέστη  μεσοβδόμαδα απο την Μπράγκα. Αντιθέτως ο Παναθηναϊκός θέλει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και τα αποτελέσματά του, με τους Πρασίνους να αποδίδουνε αποτελεσματικότερα με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του και έχοντας αρχίσει να φαίνονται τα πρώτα δείγματα της δουλείας του Ρουμάνου, και έχουν σαν μοναδικό στόχο την νίκη που θα τους επιτρέψει να κοιτάει με αισιοδοξία την είσοδο του στις θέσεις των Play-off και μια πιθανή έξοδο στην Ευρώπη έπειτα απο 3 χρόνια απουσίας.

Ο Μάσιμο Καρέρα βρίσκεται αντιμέτωπος με την πρώτη σοβαρή του κρίση στον 1 χρόνο παρουσίας του στον κιτρινόμαυρο πάγκο, με την αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ να βρίσκετε σε αναταραχή και πλέον να κρίνεται σοβαρά η δουλειά του. Η «Ένωση» θα παραταχθεί με τις γνωστές απουσίες των Τσιγκρίνσκι και Λόπεζ, ενώ προστέθηκαν σε αυτά το όνομα του Μιχάλη Μπακάκη που αποκόμισε μια κάκωση στο παιχνίδι με την Μπράγκα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Στην αποστολή για τον αγώνα επέστρεψε ο Κρίστισιτς που είχε μέινει εκτός στο ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδο παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων.

Στο στρατόπεδο των «Πρασίνων» ο Λάζλο Μπόλονι βλέπει την ομάδα του να βγάζει σταθερότητα σε όλο και μεγαλύτερα κομμάτια του αγώνα και να δείχνει εμφανή σημάδια βελτίωσης. Ζητούμενο πλέον είναι να χτίσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων ώστε να μεγαλώσει και η αυτοπεποίθηση των παιχτών, αλλά κυρίως να σκαρφαλώσει στην βαθμολογία, μιας και ο φετινός στόχος του Παναθηναϊκού είναι η είσοδος στα Play-off και η εξασφάλιση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου έπειτα απο χρόνια απουσίας λόγο του ευρωπαϊκού αποκλεισμού του. Στα αγωνιστικά ο Κουρμπέλης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Τριφυλλιού, με την συμμετοχή του να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή, αφού ο αρχηγός των Πρασίνων έχει πραγματοποιήσει πρακτικά μόνο 1 προπόνηση. Εκτός συνεχίζουν να βρίσκονται οι Μπέκ, Χατζηθεωδωρίδης, Σέχου, Σαβιέρ ενώ αποστολής έμεινε ξανά ο Εμμανουηλίδης.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Σάντσες, Ζαγαρίτης, Βέλεθ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Μολό, Τζαβίδας, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code