ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ - Άρης: Για το ''τρίποντο κορυφής'' στο Ηράκλειο οι Θεσσαλονικείς


Με την αναμέτρηση του ΟΦΗ ενάντια στον Άρη κλείνει το ''πρώτο πιάτο'' για την 13η αγωνιστική της Super League Interwetten.     


 

Με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλο κίνητρο, θα κυνηγήσουν στην σημερινή αναμέτρηση την νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο τους. Από την μία ο ΟΦΗ που με νίκη ''πιάνει'' τον Παναθηναϊκό στην 5η θέση και από την άλλη ο Άρης που αν πάρει το ματς θα βρίσκεται στην κορυφή ''παρέα'' με τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι μετά την επικράτηση κόντρα στην ΑΕΛ θέλουν να χτίσουν το δικό τους σερί και να έρθουν στην 5αδα ώστε να διεκδικήσουν το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές ο ΟΦΗ μετρά τρεις νίκες. Μπορεί να μην έπεισε ενάντια στην Λάρισα, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν έπαιξε ποδόσφαιρο αντάξιο του ονόματος της, αλλά για τους Κρητικούς το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.

Ο ΟΦΗ  έχει αρκετές απουσίες καθώς δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι Γιαννούλη, Ουές, Μαρινάκη, Ντε Γκούζμαν, Ναμπί, Σακόρ, Βαζ και Σόουζα λόγω τραυματισμών, ενώ έχει και μια σημαντική επιστροφή αυτή του Τσιλιανίδη μετά από σχεδόν επτά μήνες.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έχουν χτίσει μια εξαιρετική πορεία που κανείς δεν περίμενε πως θα γινόταν μετά από τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παρόλ΄ αυτά ο Άρης στάθηκε στα πόδια του και όχι απλά τα πάει εξαιρετικά αλλά είναι ένα βήμα πριν την κορυφή. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ έδωσε φτερά στους παίκτες του Άκη Μάντζιου, με την ομάδα να βγάζει χαρακτήρα και να δείχνει πως είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Σε περίπτωση που καταφέρουν να φύγουν με νίκη οι φιλοξενούμενοι πιάνουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο οποίος αντιμετωπίζει αύριο την ΑΕΛ.

Η μόνη απουσία που έχει ο τεχνικός των ''κίτρινων'' είναι αυτή του Κάτσε, ενώ στην αποστολή θα επιστρέψει ο Ροζ, που όπως όλα δείχνουν θα είναι είναι στην βασική ενδεκάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Λυμπεράκης, Selimovic, Sturgeon, Neira, Solis, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Γιάννου, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Sakic, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code