ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανρί σε Λεβαντόφσκι: ''Δεν μπορούσα να το κάνω εγώ, οπότε πήρες έναν τίτλο που εγώ δεν πήρα''


 Ο Τιερί Ανρί, μίλησε με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στον κόσμο και τον αποθέωσε που κατάφερε να πάρει το βραβείο από τα ''τέρατα'', Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 32χρονος επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, πήρε το βραβείο αυτό, έχοντας την περσινή χρονιά κάνει τρέμπλ, με τους Βαυαρούς, με τον ίδιο να πετυχαίνει 55 γκολ, σε 47 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων 10 στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα σε συνομιλία με τον άλλοτε επιθετικό της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα, Τιερί Ανρί, ο Γάλλος του έπλεξε το εγκώμιο, ενώ ο Πολωνός εξομολογήθηκε πως όταν ήταν μικρός ήθελε να του μοιάσει. 

"Πρώτα και πάνω από όλα, συγχαρητήρια. Το άξιζες. Ήσουν εκπληκτικός για πολύ καιρό και για να καταφέρεις να τερματίσεις μπροστά από τα δύο τέρατα (σ.σ. Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι) πρέπει να κάνεις κάτι εξαιρετικά.

Δεν μπορούσα να το κάνω εγώ, οπότε πήρες έναν τίτλο που εγώ δεν πήρα. Το σέβομαι αυτό και ήσουν υπέροχος για πολύ καιρό", ήταν το μήνυμα του Ανρί στον "Λέβα", με τον δεινό στράικερ της Μπάγερν Μονάχου να απαντάει:

"Ήταν μία δύσκολη σεζόν και μία δύσκολη χρονιά αλλά μετά από το lockdown, ξέραμε πως είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το Champions League και να κατακτήσουμε τα πάντα.

Ουδείς μπορούσε να συγκριθεί με εμάς. Ήμασταν σε τρομερή φόρμα. Ήμασταν η ομάδα που θέλαμε να γίνουμε οι καλύτεροι και θέλαμε να μείνουμε στην κορυφή. Στην εποχή των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, να κερδίζεις ένα τέτοιο τρόπαιο είναι κάτι το ξεχωριστό".

"Για μένα ως επιθετικός, το σημαντικό είναι να μην υπάρχουν πράγματα που αδυνατώ να κάνω.

Έτσι δούλεψα στο αριστερό πόδι μου, στην κεφαλιά, στο σουτ, στο κράτημα μπάλας, και αυτό χρειάζεται να κάνει ένα "Νο 9" για να είναι ο καλύτερος. Κάποιοι παίκτες μπορούν να σκοράρουν μόνο με το δεξί πόδι αλλά για μένα το σημαντικότερο ήταν να μπορώ τα πάντα.

Όταν ήμουν μικρός και έβλεπα τις κινήσεις σου, ήθελα να γίνω σαν εσένα, ήθελα να πετυχαίνω γκολ όπως εσύ. Οφείλω να πω ότι με βοήθησες πολύ".

"Δεν έχει σημασία από πού έρχεσαι, είναι πιο σημαντικό το πού βρίσκεσαι τώρα και θέλω να δείξω στους νεαρούς παίκτες ότι μπορούν να πιστεύουν".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code