ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λέστερ - ΑΕΚ 2-0 : Έχασε πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι


Η Ένωση ήταν πολύ κακή για ακόμα ένα παιχνίδι , πληρώνοντας όλες τις αμυντικές της αδυναμίες, αφού στο 14'  έχανε ήδη 2-0 . Το απόλυτο μηδέν επιθετικά που τελείωσε το ματς με δύο τελικές και μία εντός περιοχής που έγινε στο 84'.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Λέστερ να κυκλοφορεί την μπάλα την Ένωση να αμύνεται και να προσπαθεί να ''σβήσει'' τον ρυθμό των αντιπάλων , οι οποίοι σημάδεψαν τα άκρα των ''κιτρινόμαυρων'' . Το πρώτο 10λεπτο τελείωσε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο , αλλά η ΑΕΚ κατάφερε μέσα σε 2 λεπτά να δεχθεί δύο ''αστεία'' γκολ . Στο 12' ο Σβάρνας κάνει ''τσαφ'' και ο Ουντέρ με δυνατό αριστερό σουτ άφησε άγαλμα τον Παναγιώτη Τσιντώντα , ενώ στο 14' ο Μπαρνς μπήκε από τα αριστερά , ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε ''παθητική'' άμυνα ο Νεντελτιάρου δεν πλησίασε να κλείσει το σουτ , το οποίο τελικά έγινε , η μπάλα κόντραρε στο Ρουμάνο αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του . Η ΑΕΚ δεν μπρούσε να αντιδράσει ούτε να κρατήσει τη μπάλα στη κατοχή με μοναδική στιγμή ένα σουτ του Κρίστισιτς που έφυγε άουτ . Από την άλλη η Λέστερ κερδίζει χωρίς να έχει ιδρώσει ιδιαίτερα , παίζει κυρίως αριστερά με τον Μπαρνς , ο οποίος δυσκολεύει πολύ τον Βασιλαντωνόπουλο και εκμεταλλεύεται τα κενά την φιλοξενούμενης ομάδας .Ο Καρέρα έκανε αλλαγή στο σχηματισμό από 3-5-2 σε 3-4-3 για να ντουμπλάρει τα άκρα του αντιπάλου του . Η γηπεδούχος έχει κερδίσει αρκετά στημένα τα οποία για ένα ακόμα βράδυ προβληματίζουν τον ''δικέφαλο'' .Το μόνο που μπορεί να ελπίζει η ΑΕΚ από το δεύτερο μέρος είναι να μην δεχθεί άλλα τέρματα και πρέπει οπωσδήποτε να βρει τρόπο να κλείσει τους πολλούς κενούς χώρους που έχει αλλά και να γίνει πιο απειλητική.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο ίδιο έργο θεατές και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα .Η ΑΕΚ να αδυνατεί να κρατήσει τη μπάλα στη κατοχή της και τη Λέστερ να διαχειρίζεται πολύ εύκολα το  αποτέλεσμα. Ο Μάσιμο Καρέρα άλλαξε τον σχηματισμό της ομάδας σε 4-3-3 και αυτό βοήθησε την Ένωση για μερικά λεπτά να ''ηρεμήσει'' από την πίεση των αντιπάλων . Παρόλα αυτά οι ''αλεπούδες'' συνέχιζαν να παίζουν από την πλευρά του Μπαρνς, που δυσκόλεψε αφάνταστα τον Βασιλαντονώπουλο και με τις δικές του ενέργειες αλλά και τα κόρνερ που κέρδισαν να απειλούν την Ένωση με τρίτο  γκολ . Φτάνοντας αρκετές φορές πολύ κοντά .Γενικότερα οι ακραίοι ''κιτρινόμαυροι'' αμυντικοί προβληματίστηκαν ιδιαιτέρως , αν και ο Μιτάι στάθηκε αρκετά καλά. Βέβαια η μεγαλύτερη ευκαιρία της Λέστερ έγινε στο αμυντικό τρανζίσιον με τον Γαλανόπουλο να κάνει ένα πραγματικά σωτήριο τάκλιν. Η ΑΕΚ ήταν πολύ κακή ιδιαίτερα επιθετικά , αφού μπήκε για πρώτη φορά στην περιοχή  στο 84 λεπτό κάνοντας την πρώτη της τελική εντός περιοχής με τον Ολιβέιρα και την δεύτερη συνολικά στο παιχνίδι. 

Λέστερ: Γουόρντ ,Τζάστιν, Φοφανά (Μόργκαν 82'), Έβανς, Τόμας , Πρατ, Εντίντι (Μεντί 63'), Τίλεμανς( Τσάντουρι 82') , Ουντέρ, Μπαρνς, Ιχεανάτσο (Πέρεθ 67')

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Σβάρνας (Σάκχοφ 56'), Νεντελτσεάρου, Χνιντ ,Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες (Γαλανόπουλος 80'), Κρίστιτσιτς , Μιτάι, Μάνταλος (Aλμπάνης 66') , Λιβάι Γκαρσία (Μαχαίρας 55'), Ανσαριφάρντ (Ολιβέιρα 66')

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code