ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Γρανάδα:(0-0) Το ίδιο έργο... σε επανάληψη

 


Ο ΠΑΟΚ, υποδέχτηκε τη Γρανάδα, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του Europa League, στο Στάδιο της Τούμπας, με τις 2 ομάδες να θέλουν την νίκη για δικούς τους λόγους, αντίστοιχα. Ο δικέφαλος του Βορρά για να κλείσει με ένα θετικό αποτέλεσμα τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, ενώ η Γρανάδα για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Και ο ΠΑΟΚ και η Γρανάδα παρατάχθηκαν με, αρκετές αλλαγές, στις αρχικές τους ενδεκάδες.

Στο 0-0 έμειναν ΠΑΟΚ και Γρανάδα στη τούμπα, με τον Δικέφαλο του Βορρά, να τερματίζει 3ος στον όμιλο με 6 βαθμούς. Η Γρανάδα από την άλλη σε συνδυασμό με τη νίκη της Αϊντχόφεν, έμεινε στην 2η θέση, αλλά προκρίθηκε και συνεχίζει στους 32 του Europa League.

1ο ημίχρονο: Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, δεν υπήρχε ρυθμός, η μπάλα έμενε κυρίως στα πόδια παικτών της Γρανάδα, χωρίς να μπορέσει να απειλήσει, με κάποιο τρόπο, την εστία του Πασχαλάκη. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους Ισπανούς με τον Πουέρτας να μην μπορεί να νικήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα, στο 12ο λεπτό, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Μολίνα. Λίγα λεπτά μετά ο Κένεντι έκανε ένα πολύ κακό σουτ, που πέρασε αρκετά άουτ, με τη Γρανάδα να έχει την κατοχή και τον ΠΑΟΚ, αντίστοιχα να πιέζει ψηλά. Και η Γρανάδα όταν δεν είχε την μπάλα στα πόδια της, πίεζε αρκετά ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Η Γρανάδα έχασε μοναδική ευκαιρία, με το λάθος γύρισμα του Ελ Καντουρί με τον Μολίνα να μην μπορεί να τελειώσει τη φάση, αφού απέφυγε τον Πασχαλάκη, αλλά,  τον πρόλαβε ο Ίνγκασον, στο 21ο λεπτό. Οι Ισπανοί ανέβασαν την απόδοση τους, μετά το 20 λεπτό και συνέχισε να απειλεί την εστία του δικεφάλου του Βορρά, ο οποίος ήταν κλεισμένος στα καρέ του. Ο ΠΑΟΚ, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια καλή στιγμή έπαιζε κυρίως από τα άκρα, σε ένα παιχνίδι που γενικά δεν είχε ρυθμό και ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ, είχε μια καλή στιγμή από στατική φάση, με εξαιρετική εκτέλεση από τον Μουργκ, τον Βαρέλα να παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, και το παιχνίδι παρέμεινε χωρίς σκορ, στο 42ο λεπτό. Έτσι έληξε και το ημίχρονο, χωρίς καμία από τις 2 ομάδες, να μπορεί να σκοράρει κάποιο τέρμα. Έτσι Γρανάδα και ΠΑΟΚ, πήγαν στα αποδυτήρια, στο 0-0. 

2ο ημίχρονο: Ο Γκαρσία, πέρασε 2 αλλαγές στο 2ο ημίχρονο για να φρεσκάρει την ομάδα, Τσιγγάρας και Α.Ζίβκοβιτς, πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ, Κόντεψε να κινδυνεύσει από λάθος του Εσίτι, ο Πασχαλάκης, βγήκε να μπλοκάρει την μπάλα, του έφυγε από τα χέρια, αλλά ο Μολίνα δεν μπόρεσε να πλασάρει και χάθηκε αυτή η ευκαιρία, στο 50ο λεπτό. Και οι 2 ομάδες μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι είχε πιο γρήγορο ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ, ανέβασε την απόδοση του στο 2ο ημίχρονο, πάτησε περισσότερες φορές την περιοχής της Γρανάδα από ότι στο 1ο ημίχρονο και κράτησε περισσότερο την κατοχή για να δημιουργήσει, για ένα γκολ. Η Γρανάδα από την άλλη έμεινε πίσω και προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Σε ένα παιχνίδι αρκετά φτωχό από άποψη καθαρών ευκαιριών. Με τις πολλές αλλαγές το παιχνίδι έχασε το ρυθμό του καθώς καμία από τις 2 ομάδες δεν έκανε κάποια ξεκάθαρη φάση για να βάλει γκολ. Μια τέτοια ήρθε, από τον Σφιντέρσκι να σουτάρει με το εξωτερικό, στο 83ο λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ. Το παιχνίδι συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος του σε αυτόν τι ρυθμό με την Γρανάδα να προσπαθεί περισσότερο να βάλει ένα γκολ, που θα την έφερνε πρώτη στον όμιλο. Ο ΠΑΟΚ, έχασε τεράστια ευκαιρία, στο τέλος του παιχνιδιού, σε ,μια αντεπίθεση αλλά κανένας δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Ετσι το ματς τελείωσε στο 0-0.

ΠΑΟΚ(Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Λύρατζης (Γουαγκέ 62’), Ίνγκασον Βαρέλα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι (Αουγκούστο 62’), Μουργκ, Κούτσιας (Τσιγγάρας 45’), Τσόλακ (Σφιντέρσκι 81’), Τζόλης (Α.Ζίβκοβιτς 45’) (4-3-3)

Πάγκος: Ζ.Ζίβκοβιτς, Κωσνταντέλιας, Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης, Ντοούγκλας Αουγκούστο, Νινουά, Βρακάς, Σβαμπ, Γουαγκέ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι.

Γρανάδα(Ντιέγκο Μαρτίνες): Εσκάντελ, Φουλκέ, Σάντσεθ (Νέβα 67’), Μπαραόνα, Πέρες, Κένεντι (Σουάρες 67’), Πουέρτας, Ετεκί (Σολδάδο 85’), Μίλα (Γκοναλόνς 75’), Σόρο (Ματσίς 75’), Μολίνα (5-3-2)
Πάγκος: Σίλβα, Γκοναλόν, Σουάρες, Σολδάδο, Ματσίς, Νέβα, Ερέρα, Ντουάρτε, Σουμπιέλα, Ρουίς, Ναβάρο, Μάνιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code