ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Για το διπλό η ΑΕΚ, να διευρύνει το αήττητο στην έδρα του ο Αστέρας

 


Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την ΑΕΚ στις 19.30 στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής  της Superleague , σε μία αναμέτρηση όπου και οι δύο θέλουν θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Ράσταβατς προέρχεται από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη και θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί σε εντός έδρας αναμετρήσεις στους 14 αγώνες .Οι καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είναι αυτά που ανεβάζουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα τον Αστέρα.

Για να το πετύχει αυτό αναμένεται να δούμε μία ''σκληροτράχηλη'' ομάδα στον αγωνιστικό χώρο που θα προσπαθήσει να χτυπήσει στη μετάβαση και να εκμεταλλευτεί τον εξαιρετικό Μπαράλες , ενώ αμυντικά εννοείται να διατηρήσει τους αντιπάλους του μακριά από την εστία του Παπαδόπουλου.

Η ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1 αναμένεται να είναι οι : Παπαδόπουλος ,Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Τασουλής , Ιγκλέσιας, Μουνάφο ,Ριέρα, Μπ. Φερνάντεθ, Σίτο ,Μπαράλες

Από την άλλη η Ένωση μετά την ντροπιαστική ήττα από τη Ζόρια ψάχνει αντίδραση και λογικά δεν θα  παραταχθεί με νέους πειραματισμούς από τον προπονητή της .

Σίγουρα θα δούμε μια πιο επιθετική εκδοχή των ''κιτρινόμαυρων'' οι οποίοι θα πρέπει να αποφύγουν τα λάθη στην άμυνα, ενώ επιθετικά θα χρειαστεί να δείξουν πλουραλισμό και να βρούνε λύσεις, αφού θα παίξουν με όλα τα διαθέσιμα ''βαριά'' χαρτιά της ομάδας. Λογικά θα δούμε μια ΑΕΚ που θα ανεβάσει ψηλά της γραμμές της και θα κερδίσει μπάλες στο αντίπαλο μισό για να χτυπήσει στο τρανζίσιον. 

Ο Μάσιμο Καρέρα θα επιστρέψει στο 4-2-3-1 .Ο Τσιντώντας θα είναι στο τέρμα .Τσιγκρίνσκι και Νεντελτσίαρου στα στόπερ, με Βασιλαντωνόπουλο δεξιά και Ινσούα αριστερά στην άμυνα. Σάκχοφ, Κρίστισιτς στα χαφ .Λιβάγια ,Τάνκοβιτς στα άκρα ενώ ο Μάνταλος πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ανσαριφάρντ. 

Αποστολή ΑστέραΠαπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρες, Καστάνιο, Κώτσιρας, Άλβαρες, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Φερνάντεθ, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Γκόμες, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Ρεγκίς, Αλί Μπαμπά

Αποστολή ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Βασιλαντωνόπουλος, Παουλίνιο, Ινσούα, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι, Σιμόες, Τάνκοβιτς, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Ολιβέιρα, Μαχαίρας και Αλμπάνης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code