ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Στενεύουν τα περιθώρια και για τους δύο



Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός αναμετρούνται σήμερα (29/10, 15:00) στο ΟΑΚΑ με μοναδικό στόχο και για τους δύο το τρίποντο, με τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα και για τις δύο ομάδες αφού οι «Πράσινοι» βλέπουν την 6άδα να απομακρύνεται, ενώ τα «Καναρίνια» είναι κολλημένα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς να έχει σπάσει ακόμα το ρόδι των νικών για φέτος.

 Ο αγώνας έχει πάρει χαρακτήρα ζωής και θανάτου, με τον Παναθηναϊκό να έχει αρχίσει την σεζόν απογοητευτικά, έχοντας μαζέψει μονάχα 9 πόντους σε ισάριθμα παιχνίδια και να βλέπει τον στόχο των Playoff κάθε αγωνιστική να απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Αντιθέτως ο Παναιτωλικός,  στον πάγκο του ξεκίνησε ακόμα χειρότερα απο ότι πέρυσι που χρειάστηκε να παλέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσει την παραμονή του, με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται στο τιμόνι του, για 2ή θητεία ο Τραϊνός Δέλλας. Με τον Δέλλα στον πάγκο την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα απο τον Άρη με 1-0 αλλά η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης, κυρίως μεσο-αμυντικά, με τον Έλληνα τεχνικό όμως να τονίζει ότι έχουνε πολύ δουλειά μπροστά τους, και με τα «Καναρίνια» να χωλαίνουν επιθετικά, έχοντας σκοράρει μονάχα 3 γκολ σε 9 αγωνιστικές, και χωρίς να έχει καταφέρει να γευτεί την χαρά της νίκης ακόμα στο φετινό πρωτάθλημα με 4 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Ο Λάζλο Μπόλονι ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας έχοντας εκτός τους Κουρμπέλη, Σαβιέρ ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Χατζηγιοβάννη, που ενώ είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή, ένοιωσε ενοχλήσεις και τελικώς δεν θα αγωνιστεί. Αντιθέτως επιστρέφει στην αποστολή έπειτα απο 2 παιχνίδια που έμεινε εκτός ο Μπουζούκης καθώς και ο Αγιούμπ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του ύστερα απο 1,5 μήνα.

Για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα όμως. Ο «κολοσσός» έχει μεγάλο πονοκέφαλο, με τις συνεχές ελλείψεις στην άμυνα να μην βοηθάνε την ομάδα να βρει σταθερότητα. Εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι θα είναι οι κεντρικοί αμυντικοί Καρασαλίδης και Μαλής, ο επιθετικός Ματσόλα, ενώ την τελευταία στιγμή έμεινε στο Αγρίνιο και ο Βάντερσόν,  με τον 36χρονο μπακ να νοιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και να μένει εκτός.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Διούδης, Ξενόπουλος, Σάντσες, Χουάνκαρ, Ζαγαρίτης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Αϊτόρ, Μαουρίσιο, Καρλίτος, Μακέντα, Καμπετσής, Τζαβίδας.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: 

Κνετ, Μεντίνα, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Άλβαρες, Μελίσσας, Σκιαδάς, Τζανακάκης, Βέργος, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code