Ο ΠΑΣ Λαμία, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο στάδιο Αθανάσιος Διάκος, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Super League, στις 17:15, διαιτητής της αναμέτρησης, είναι ο Μανούχος.
Και οι 2 ομάδες έχουν ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα, η Λαμία αφενός γιατί δεν έχει νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και παραμένει ουραγός στη βαθμολογία. Ο ΠΑΟΚ, αφετέρου για επανέλθει σε τροχιά επιτυχιών μετά την ήττα στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν για το Europa League.
Για την Γηπεδούχο Λαμία ένα καλό αποτέλεσμα θα δώσει ελπίδες στην ομάδα, που μέχρι τώρα είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και προέρχεται από μια καλή εμφάνιση με τον πολύ ανταγωνιστικό Αστέρα Τρίπολης και πήρε την ισοπαλία με 2-2. Ο Μπάμπης Τεννές, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τους, Βύντρα, Προβυδάκη, Χατζηστραβό, Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα και Γκούγκα, αλλά έχει όλους τους υπόλοιπους στη διάθεση του και θέλει να εκμεταλλευτεί στην κούραση του Δικεφάλου του Βορρά, από την μεσοβδόμαδη αναμέτρηση, καθώς είχε μόνο 2 μέρες ο Γκαρσία για να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση με τη Λαμία.
Από την άλλη μεριά, ο ΠΑΟΚ, στο πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να ''καθαρίσει'', γρήγορα την υπόθεση νίκη, ενώ όπως είναι φυσικό θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα με ανατροπή από την Αϊντχόφεν, επί Ολλανδικού εδάφους, με 3-2. Την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ, δυσκολεύτηκε, απέναντι στον ανταγωνιστικό τη φετινή σεζόν, ΠΑΣ Γιάννινα, και κατάφερε εντούτοις να πάρει τη νίκη με 2-1, στο τέλος του παιχνιδιού με τον Ελ Καντουρί. Ο Γκαρσία, άφησε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τη Λαμία, τον Κρέσπο και τον Εσίτι, για να πάρουν ανάσες, ενώ εκτός παρέμειναν και οι τραυματίες Μιχάι και Γιαννούλης. Στη διάθεση του Ουρουγουανού τέθηκαν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Περέιρα που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη φάση των ομίλων του Europa League. Επειδή ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει την Ομόνοια για το Europa League, την ερχόμενη Πέμπτη ο Γκαρσία αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες, ώστε οι υπόλοιποι να πάρουν ανάσες.
Αυτή τη στιγμή, η Λαμία βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις 2 βαθμούς σε 7 αγώνες που έχει δώσει, ενώ ο ΠΑΟΚ, μετά από 8 αγωνιστικές, είναι 3ος με 18 βαθμούς και με νίκη στη Λαμία πλησιάζει στο -1 τον πρωτοπόρο αυτή τη στιγμή Ολυμπιακό. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ο Δικέφαλος του Βορρά έχει το απόλυτο στην έδρα της Λαμίας με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Η αποστολή της Λαμίας: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Adejo, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Bahanack, Asigba, Σαραμαντάς, Βασιλόγιαννης, Bejarano, Νικολόπουλος, Τσούκαλος, Βασιλακάκης, Μπουλούλης, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Romanic, Arabuli, Deletic και Κωστίκας
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Περέιρα, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρα, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σβιντέρσκι και Τσόλακ.
0 Σχόλια