ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άνετη και ωραία στην Μολδαβία, τελικός με Σλοβενία


Εύκολο βράδυ στο Κισινάου για την Εθνική μας ομάδα που πηγαίνει με φόρα στο ματς «τελικό» απέναντι στην Σλοβενία την Τετάρτη στην Ριζούπολη. Νίκη για την Ελλάδα στην Μολδαβία με 0-2, σκόρερ Φορτούνης και Μπακασέτας.

Α' Ημίχρονο

Πολλά προβλήματα συνάντησε στο πρώτο μισάωρο του ημιχρόνου η Εθνική μας ομάδα, που δεν μπορούσε να βρει εύκολα διαδρόμους, ώστε να απειλήσει την Μολδαβία. Όμως, το γκολ οβίδα , ένα γκολ αριστούργημα από τον Κώστα Φορτούνη μας έλυσε τα πόδια. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού με ένα σουτ από τα 35μέτρα έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Ναμάσκο, στο 32', κάνοντας έτσι το 0-1. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 41' ο Τάσος Μπακασέτας μετά από πάσα του Τσιμίκα με πλασέ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-2. Χωρίς την μεγάλη φάση και κάποια ιδιαίτερη απειλή από πλευράς Μολδαβίας ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο.

Β' Ημίχρονο

Στο ίδιο έργο θεατές και στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με αισθητά χαμηλωμένους τόνους και από τις δύο ομάδες, καθώς το ματς έδειχνε ότι είχε κριθεί. Εάν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάτι σε αυτό το ημίχρονο σίγουρα είναι ο σκληρός τρόπος παιχνιδιού των γηπεδούχων όπου ανάγκασε τον ελληνικό πάγκο να φωνάξει προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Σημαντική η στιγμή της Εθνικής μας στο 54' με τον Φορτούνη να πλασάρει έπειτα από πάσα του Μπακασέτα και τον Ναμάσκο να αποκρούει. Καλή φάση και στο 81' με τον Γιακουμάκη να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Ναμάσκο και τον Μολδαβό πορτιέρο να λέει πάλι «όχι« απομακρύνοντας σε κόρνερ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code