ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το ποδόσφαιρο αλλάζει ζωές

 

Η FA εισήγαγε το Inspiring Positive Change, διάρκειας τεσσάρων ετών, που μεριμνά για το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Θα γίνουν οχτώ αλλαγές μέχρι το 2024 και αυτές είναι:

  • Η πρώιμη συμμετοχή, δηλαδή κάθε κορίτσι που πηγαίνει στο δημοτικό θα έχει ίση πρόσβαση στο άθλημα στο σχολείο και στους συλλόγους.
  • Η συμμετοχή για εξέλιξη που σημαίνει ότι τα κορίτσια θα μπορούν να πάρουν μέρος για να διασκεδάσουν, να παίξουν σε αναμετρήσεις και να διακριθούν.
  • Η χάραξη πορείας της αθλήτριας που θα γίνει με την συνεργασία με συλλόγους για να αναπτύξουν υψηλή απόδοση.
  • Η δημιουργία ελίτ εγχώριων πρωταθλημάτων με το να φτιάξουν τις καλύτερες επαγγελματικές διοργανώσεις γυναικών παγκοσμίως.
  • Η κατάκτηση ενός σημαντικού τουρνουά από την Εθνική. 
  • Το "Ποδόσφαιρο για όλους" το οποίο περιλαμβάνει την υποστήριξη ενός ποικίλου φάσματος τοπικών αρχηγών που θα οργανώνουν παιχνίδια για τις κοινότητές τους.
  • Η έμφαση στην προπονητική με τη "γέννηση" εξαίρετων προπονητών.
  • Θα δοθεί βάση στις διαιτητές και θα διασφαλιστεί ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στην υψηλής ποιότητας μάθηση. Επίσης, θα έχουν ευκαιρίες να σφυρίξουν από τοπικές οργανώσεις μέχρι ματς πρώτης κατηγορίας.
Με αυτή τη στρατηγική το γυναικείο ποδόσφαιρο θα ενσωματωθεί για τα κορίτσια στα σχολεία. Επίσης, θα ληφθούν υπόψιν οι ανάγκες των παικτριών. Μάλιστα, με την προσέλκυση ποδοσφαιριστριών παγκοσμίου επιπέδου η Αγγλία θα έχει τα καλύτερα πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο. Βέβαια, θα εκπληρωθούν τα όνειρά τους στο Euro 2022 και το Μουντιάλ 2023. Εκτός αυτών, το άθλημα μπορεί να αλλάξει ζωές προς το καλύτερο και συνεισφέρει στην ψυχική υγεία. Το πρόγραμμα έχει σκοπό να κατανοήσει το κίνητρο για να παίξει κάποια μπάλα. Τέλος, η Steph Houghton τόνισε πως ως ανήλικη οι ευκαιρίες για ενασχόληση με αυτή τη δραστηριότητα ήταν λίγες. Όμως, μέσω της στρατηγικής αυτής το ποδόσφαιρο αλλάζει κατά πολύ.    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code