ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σλοβενία - Κόσοβο: Αγχωτική νίκη, παρέμεινε πρώτη η Σλοβενία


Μεγάλη νίκη πέτυχε η Σλοβενία επι του Κοσόβου με 2-1 για την 5η αγωνιστική του Nations League. Η νίκη ήρθε στο τέλος με εύστοχο πέναλτι και παρέμεινε 1η στη βαθμολογία με 13 βαθμούς και θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ελλάδος, στη Ριζούπολη για την πρωτιά στον όμιλο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο παίκτης της Αταλάντα Ίλιτσιτς που ανέλαβε και ευστόχησε στο πέναλτι, στην εκπνοή του παιχνιδιού

Από την άλλη μεριά το Κόσοβο, πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα αυτό και παρέμεινε στους 2 βαθμούς ενώ την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την Μολδαβία.

1ο Ημίχρονο: Οι Σλοβένοι ήταν στην σέντρα στην έναρξη της αναμέτρησης. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για την Σλοβενία σε 17ο λεπτό με μια λάθος έξοδο του Μούριτς, ο Μπόχαρ έκανε το πλασέ από πλάγια θέση αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ μετά από παρέμβαση του Αλίτι. Γενικότερο το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά δεν είχε ρυθμό η μπάλα κινούνταν στο χώρο του κέντρου με λάθη εκατέρωθεν. Η Σλοβένοι ανέβασαν τον ρυθμό τους μετά την πρώτη καλής στιγμή, ήρθε και η δεύτερη με ένα σουτ του Βουκτσιτς μπλόκαρε ο Μούρτιτς εύκολα στο 25. Ένα λεπτό  μετά απείλησε και το Κόσοβο για πρώτη φορά με ένα σουτ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Από το ημίωρο και μετά οι Σλοβένοι κυριάρχησαν πιέζοντας τους Κοσοβάρους για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Οι Σλοβένοι απείλησαν εκ νέου με ένα σουτ από μακριά με τον Ιλισιτς να στέλνει τη μπάλα πού πάνω από τα δοκάρια. Στο 41ο λεπτό ο Μούριτς έσωσε για μια ακόμα φορά την εστία του Κοσόβου από μία κόντρα που λίγο έλειψε να στοιχίσει στο Κόσοβο. Γενικότερα ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό με πολλά φάουλ και από την δυο ομάδες. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρμα στο 0-0.

2ο ημίχρονο: Στη σέντρα αυτή τη φορά ήταν το Κόσοβο. Η Σλοβενία μπήκε και πάλι δυνατά στο 2ο ημίχρονο και έκλεισε τους Κοσοβάρους στα καρέ τους, από τα πρώτα λεπτά. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους Σλοβένους με ένα πλασέ του Λόβριτς, έκανε την προβολή ο Ραχμάνι κάτι που οδήγησε σε 2 διαδοχικά κόρνερ χωρίς όμως να μπορέσει να απηλέισει εκ νεόυ. Το γκολ ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Μουρίτσι στο 58ο λεπτό με ωραίο σουτ μετά από ασίστ του Μπερίσα και 0-1 για το Κόσοβο. Μετά την επίτευξη του τέρματος το παιχνίδι απέκτησε καλύτερο ρυθμό με την Σλοβενία να πιέζει για την Ισοφάριση. Η Σλοβενία κατάφερε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα στο 63ο λεπτό με τον Κούρτιτς μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Στογιάνοβιτς, που έδωσε την ασίστ. Από εκεί και μετά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και καμία από τις 2 ομάδες δεν απείλησε ουσιαστικά για να πετύχει κάποιο τέρμα. Στο 91ο λεπτό μετά από χέρι του Αλίτι, σε μια αμφιλεγόμενη φάση, Ο Ίλιτιστς εκτέλεσε και έκανε το 2-1 πετυχένοντας το 10ο γκολ του με τους Σλοβένους. Έτσι τελείωσε το παιχνίδι με την ολική ανατροπή της Σλοβενίας. Τελικό σκορ 2-1

Σλοβενία(Ματιάζ Κεκ): Μπέλετς, Στογιάνοβιτς, Μπλάζιτς, Μέβλια, Μπάλκοβετς, Βέτριχ, Κούρτιτς, Ίλιτσιτς (Κούτερ 95), Λόβριτς (Τσερνιγκόι 87), Μπόχαρ, Βούκτσιτς (Σπόραρ 68) (4-2-3-1)

Πάγκος: Σκούμπιτς, Κούτερ, Σπόραρ, Ζάιτς, Μάταβζ, Όμπλακ, Σέριν, Ρόζμαν, Τίγιανιτς, Γιούρτσεβιτς, Τσερνιγκόι, Μπάρτιτς

Κόσοβο(Μούχαρεμ Σαχίτι)): Μούριτς, Βοϊβόντα, Ραχμάνι, Αλίτι, Χαντεργκιονάι, Ρασκάι, Κριεζίου (Καστράτι 71), Ζεγκρόβα (Χασάνι 90), Β.Μπερίσα, Μπ.Μπερίσα (Ρασάνι 83), Μουρίτσι (4-2-3-1)

Πάγκος: Ουικάνι, Καστράτι, Χασάνι, Ρασάνι, Μπακάι, Ντάκου, Ντρέσεβιτς, Νουχίου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code