ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ευρωλίγκα: «Λάθος στα τεστ, κανονικά τα προσεχή ματς της Αρμάνι»


Το γεγονός ότι η Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε χθες κανονικά για την ιταλική λίγκα, ενώ το παιχνίδι της με τη Χίμκι που είχε προγραμματιστεί την περασμένη εβδομάδα αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα, προκάλεσε εύλογα ερωτήματα...


Η Ευρωλίγκα σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε καλύπτει την Αρμάνι υπογραμμίζοντας πως ακολούθησε όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται σε περίπτωση αμφιλεγόμενων αποτελεσμάτων σε τεστ για τον κορωνοϊό. Επίσης η διοργανώτρια αρχή καθιστά σαφές πως οι αγώνες με Ερυθρό Αστέρα και Ζαλγκίρις την Τετάρτη και την Παρασκευή θα διεξαχθούν κανονικά.

Η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας:

«Μετά την ανακοίνωση της Δευτέρας, 9/11, ότι αρκετά μέλη της Αρμάνι Μιλάνο βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, οι υγειονομικές αρχές του Μιλάνου υποχρέωσαν την ομάδα να αναστείλει τις δραστηριότητές της και να απομονωθεί. Λόγω του μεγάλου αριθμού θετικών τεστ με έλλειψη συμπτωμάτων, ο γιατρός της Αρμάνι και ο επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής της Ευρωλίγκας, θεώρησαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων αμφιλεγόμενα. Το πρωτόκολλο της Ευρωλίγκας ορίζει ότι ‘όταν μια ομάδα έχει λανθασμένο ή αμφιλεγόμενο τεστ, το κρούσμα πρέπει να επανεξεταστεί άλλες δύο φορές σε διαδοχικές μέρες. Ν το δεύτερο και τρίτο τεστ είναι αρνητικά, το άτομο αυτό θεωρείται αρνητικό’. Βάσει αυτού όλη η ομάδα της Αρμάνι υποβλήθηκε εκ νέου σε εξετάσεις και είχε μόνο έναν περιορισμένο αριθμό θετικών αποτελεσμάτων. Το τρίτο τεστ δεν έγινε πριν την Παρασκευή 13/11 λόγω των απαιτήσεων από τις υγειονομικές αρχές του Μιλάνου. Μετά το τελευταίο τεστ, οι υγειονομικές αρχές του Μιλάνου έδωσαν την άδεια στην ομάδα να αρχίσει τις δραστηριότητές της με τη συμμετοχή όλων όσοι ήταν αρνητικοί από σήμερα, συνεπώς θα είναι διαθέσιμοι για τα επερχόμενα ματς της Ευρωλίγκας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια