ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εθνική Σλοβενίας: Δεν έχει τραυματισμό στον ώμο ο Όμπλακ, πιθανό να παίξει με Ελλάδα


Λόγω μικροενοχλήσεων που αντιμετώπιζε, ο Γιαν Όμπλακ δεν αγωνίστηκε στο ματς της Σλοβενίας με το Κόσοβο για την 5η αγωνιστική του Nations League και το γεγονός αυτό προξένησε αησυχία τόσο στη εθνική Σλοβενίας όσο και στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα των τελικών εξετάσεων καθησυχάζουν άπαντες καθώς αποκλείστηκε το γεγονός πως είχε κάποιο τραύμα στον ώμο.

Όπως αναφέρει η "Marca" με σημερινό της πρωτοσέλιδο "ο Όμπλακ δεν είναι τραυματίας και αυτό είναι καλό για την Ατλέτικο που τον περιμένει για το ματς με την Μπαρτσελόνα όπου θα παίξει για να αυξήσει τη διαφορά των 6 βαθμών που έχει ήδη από την Μπαρτσελόνα, που είναι άμεση ανταγωνίστριά της για τον τίτλο".

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως μετά από το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα θα ακολουθήσει σημαντικό τεστ για τους ροχιμπλάνκος στο Champions League απέναντι στην Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο Όμπλακ έχει πολλές πιθανότητες να φορέσει φανέλα βασικού στο καθοριστικό ματς της Σλοβενίας κόντρα στην Ελλάδα την Τετάρτη (18/11) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code