ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πίρλο: "Φέρομαι στον Ρονάλντο όπως σε Πορτανόβα και Φραμπότα"

 


Ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, μίλησε στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα με την Φερεντσβάρος, για το αν μπορούν να συνυπάρξουν, Ρονάλντο, Ντιμπάλα και Μοράτα στην αρχική ενδεκάδα, ενώ έκανε γνωστό το γιατί μεταχειρίζεται τον Πορτογάλο, σούπερ σταρ, όπως και τους Πορτανόβα και Φραμπότα.

Ακόμα αναφέρθηκε για την αναμέτρηση με την Ουγγρική ομάδα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: "Ο Ντιμπάλα είναι έτοιμος. Αισθάνεται καλά και προπονείται με συνέπεια, τα πήγε καλά κόντρα στην Κάλιαρι, θα δούμε αν θα είναι βασικός. Δυστυχώς δεν είχαμε και τους τρεις παίκτες μαζί, προπονήθηκαν μαζί μόνο για λίγες ημέρες.

Σκεφτόμαστε αυτή τη λύση, να παίξουν και οι τρεις μαζί, από την αρχή της σεζόν. Χρειάζεται να δώσουμε δομή στην ομάδα και να βρούμε πρώτα την ισορροπία και μετά θα προσπαθήσουμε να βρούμε μία λύση για να παίζουν όλοι μαζί".

Ο "Maestro" δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αλλά θέλησε να δείξει τη γενικότερη προπονητική του φιλοσοφία, μιλώντας για τη σχέση που έχει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η οποία δεν είναι διαφορετική σε σύγκριση με τους άλλους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ.

"Του συμπεριφέρομαι με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρομαι και στους άλλους. Προσπαθώ να είμαι πάντα διαθέσιμος, είμαστε απλοί και υπεύθυνοι άνθρωποι που συνεργαζόμαστε.

Η συμπεριφορά μου απέναντι στον Κριστιάνο είναι ίδια με αυτή που έχω απέναντι στον Τζανλούκα Φραμπότα και στον Μανόλο Πορτανόβα που έρχονται από την Κ-23 της Γιουβέντους. Έτσι είμαι εγώ, έτσι συνήθιζα να κάνω ως ποδοσφαιριστής".

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με την Φερεντσβάρος, όπου η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία με νίκη στο Τορίνο να καπαρώσει την πρόκριση στους "16" από την 4η κιόλας αγωνιστική των ομίλων του Champions League (αρκεί να μη νικήσει η Ντινάμο Κιέβου την Μπαρτσελόνα), ο Πίρλο "απαίτησε" το τρίποντο από την ομάδα του.

"Χρειαζόμαστε τη νίκη για να έρθει η πρόκριση. Θα πρέπει να την εξασφαλίσουμε για να επιτρέψουμε σε παίκτες να ξεκουραστούν στα δύο τελευταία παιχνίδια. Θα μπορέσουμε έτσι να παίξουμε διαφορετικά στα δύο τελευταία ματς με Ντινάμο Κιέβου και Μπαρτσελόνα και να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα", ήταν το σχόλιό του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code