ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βιεϊρίνια: "Η ομάδα είναι εικόνα του προπονητή"

 


Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, μίλησε στο κανάλι της ομάδας του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στον καινούριο του προπονητή, ενώ μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, αν και αγωνίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για 45 λεπτά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Σχετικά με το πώς νιώθει είπε: «Ένιωσα καλά. Τα πρώτα λεπτά ήταν δύσκολα, αλλά νομίζω ότι μετά προσπάθησα να βρω τον εαυτό μου, να βρω τον ρυθμό μου. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί»

Για το τι του έλειψε: «Όλη η καθημερινότητα. Οι προπονήσεις, τα αποδυτήρια, η μυρωδιά από το χορτάρι, τα παιχνίδια φυσικά. Είμαι πίσω και είμαι συγκεντρωμένος στο να βοηθήσω την ομάδα και να συνεχίσουμε την δουλειά».

Για το πόσο διαφορετική βρήκε την ομάδα: «Έχουμε καινούργιους παίκτες, καινούργιο προπονητή, καινούργιο σύστημα. Ένα σύστημα που μας έφερε πολλές επιτυχίες. Ένας προπονητής που τον ξέρω ως άνθρωπο πολύ καλά. Είμαι σε ένα καινούργιο ξεκίνημα και η ομάδα είναι η εικόνα του προπονητή, να τα δίνουμε όλα σε κάθε φάση και σε κάθε παιχνίδια για τη νίκη».

Για το πόσο χρόνο χρειάζεται για να βρεθεί στο 100%: «Θέλω παιχνίδια, θέλω αγωνιστικά λεπτά. Δουλεύω καθημερινά για να μπορέσω να έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Προσπάθησα να κάνω ό,τι μου ζήτησαν, προσπάθησα να κάνω το παιχνίδι μου. Φυσικά θέλω λεπτά παιχνιδιού γιατί είμαι εκτός σχεδόν για πέντε μήνες, οπότε σιγά-σιγά νομίζω θα βρίσκω τον εαυτό μου».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code