ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σαχράτζε: Μεγάλος σύλλογος ο Ηρακλής, προχωράμε σε πληρωμές

 


Ο Λεβάν Σαχράτζε, είναι ο νέος πρόεδρος του τμήμα Βόλεϊ του Ηρακλή και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το προφίλ του: Είναι δύσκολο να μιλώ για μένα. Είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να κάνει καλύτερα τα πράγματα που κάνουν όλοι που βάζει στόχους και προσπαθεί να τους κάνει πράξη. Με τη βοήθεια των ανθρώπων που έχω δίπλα μου προσπαθεί να αποκτήσει αυτόν που έχει βάλει ως στόχος. Ασχολούμαι με μια κατασκευαστική εταιρεία στη Γεωργία και συνεργαζόμαστε με τις σοβιετικές χώρες. Έχω εμπόρια καφέ και άλλα διάφορα που θα τα μάθετε αναλυτικά στην πορεία.

Για τον Ηρακλή: Είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος. Ήταν και ο κ. Απόστολος (Τσιμπίδης)που προσπαθούσε να μου εξηγήσει ότι θα είναι ευχαριστημένοι τόσο οι ίδιοι όσο και η ομάδα. Με το που έφτασα στο πρώτο ραντεβού σιγουρεύτηκε. Ένιωσα απόλυτη ασφάλεια. Ο κ. Απόστολος και ο κ. Μάκης ήταν απάντηση στην ασφάλεια που ήθελα να νιώσω. Ο κ. Απόστολος έκανε έργα και ο κ. Μάκης έχει βάλει τη ζωή του και έχει κάνει μεγάλο αγώνα στη ζωή. Έτσι αποφάσισα ότι αξίζω να προχωρήσουμε ως ομάδα. 

Για το αν ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο: Το ποδόσφαιρο πάντα. Έπαιζα και εγώ ποδόσφαιρο παλιά. Είναι ένα κομμάτι που με ενδιαφέρει πολύ. Είναι τρόπος ζωής το ποδόσφαιρο για μένα. Δεν μπορώ να το διαγράψω. Είναι μια σκέψη μου αυτή. Είναι ακόμη αρχή.

Για Ιβάν Σαββίδη: Πριν πω ότι θα ξεχαστεί ανέφερε ότι τα μέσα είναι ένας σεβαστός και αξιολογος άνθρωπος. Όλοι από κάπου ξεκινήσαμε. Με αυτό που είπα εννοούσα ότι θα ήθελα να πάρω περισσότερα από εκείνον. Ο άνθρωπος προσπαθεί να φτάσει στην κορυφή και εμείς το ίδιο θα προσπαθήσουμε. Χαιρόμουν που έλεγαν ότι ήρθε ένας άνθρωπος που τα έφτιαξε όλα και έφτασε στην κορυφή. Θέλω και εγώ λοιπόν να κάνω πολύ περισσότερα. Γιατί όχι;

Για την πρώτη του κίνηση: Σήμερα τελειώσαμε όλες τις πληρωμές. Είναι ένα πρόβλημα οι παλιές οφειλές αλλά θα το λύσουμε. Στον κόσμο του Ηρακλή θα ήθελα να πω ότι για να φτάσουμε σε ένα σημείο δεν θα δώσει υποσχέσεις αλλά θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια τους. Αν είμαστε ομαδικά δεμένοι θα φτάσουμε εκεί που πρέπει. Δεν θα ήθελα να γίνω ένας από αυτούς που ήρθαν, έδωσαν υποσχέσεις και δεν τις υλοποίησαν. Έγινε μια καλή αρχή και θα αποδείξουμε στην πράξη τι θα κάνουμε. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code