ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γκέτσε: Έψαχνα μία διαφορετική πρόκληση,για αυτό ήρθα στην Αϊντχόφεν

 


Ο Μάριο Γκέτσε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Άϊντχόφεν,εξήγησε τον λόγο που υπέγραψε στην ομάδα την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Την Τρίτη,η Αϊντχόφεν τάραξε τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριο Γκέτσε,λίγο πριν την ολοκλήρωση του μεταγραφικού παζαριού.Ο πρώην αστέρας των Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Μίλωντας στην ιστοσελίδα της Αϊντχόφεν,ο Γκέτσε δήλωσε: Είχα μερικές πολύ ευχάριστες συζητήσεις με τον Ρόγκερ Σμιντ και άρχισα να σκέφτομαι όλο και πιο σοβαρά την μετακίνηση στην Ολλανδία.Αρκετές προτάσεις έφτασαν για εμένα αυτό το καλοκαίρι,αλλά είμαι ένας συναισθηματικός άνθρωπος και μπορώ να κάνω τις επιλογές που πραγματικά θέλω.Είμαι έτοιμος για μία εντελώς διαφορετική πρόκληση και την βρήκα εδώ στην Ολλανδία.

Στην συνέχεια,ο Γκέτσε μίλησε για την φυσική του κατάσταση: Από όταν έμεινα ελεύθερος από την Ντόρτμουντ κράτησα τον εαυτό μου σε καλή φυσική κατάσταση.Μπορώ τώρα να αρχίσω την νέα μου πρόκληση,αφού είμαι σε καλή κατάσταση.Θέλω τώρα να προπονηθώ με ένα γκρουπ παικτών ξανά και να δουλέψω μέσα από τους αγώνες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code