ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρεμιέρα για την Serie A σε Φλωρεντία και Βερόνα!




Με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις κάνει πρεμιέρα για την σεζόν 2020/21 το πρωτάθλημα της Serie A.
Η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει την Τορίνο, ενώ η Ρόμα έχει μια δύσκολη έξοδο στην έδρα της Ελλάς Βερόνα και όπως είναι αυτονόητο όλες οι ομάδες θέλουν ξεκινήσουν με νίκη στην πρεμιέρα.

Ξεκινώντας από το πρώτο χρονικά παιχνίδι η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει εντός έδρας την Τορίνο (19:00) και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της με σκοπό ένα θετικό ξεκίνημα. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη σεζόν τερμάτισαν στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δίχως να εντυπωσιάσουν μιας και δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για το Europa League. Στο φετινό μεταγραφικό παζάρι ενισχύθηκαν με τις μεταγραφές του Μπόρχα Βαλέρο (Ίντερ) και του Τζιάκομο Μποναβεντούρα (Μίλαν), οι οποίοι ήρθαν στην ομάδα ως ελεύθεροι.

Από την άλλη η Τορίνο απογοήτευσε στην περσινή σεζόν καθώς τερμάτισε στην 16η θέση, δηλαδή δύο σκαλιά πάνω από τον υποβιβασμό. Στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού όμως δεν κατάφερε να ενισχυθεί ιδιαίτερα, αλλά ούτε έχασε και κάποιον βασικό της παίκτη εκτός από τον Όλα Άινα που πήρε μεταγραφή στην Φούλαμ. 

Έτσι μπορεί η Φιορεντίνα να μοιάζει το φαβορί, αλλά μια πρεμιέρα κρύβει πάντα εκπλήξεις και η Τορίνο είναι απρόβλεπτη ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιονδήποτε.

Απουσίες για Φιορεντίνα: Εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Πούλγκαρ και τιμωρημένος από πέρσι ο Αμραμπάτ

Απουσίες για Τορίνο: Εκτός εξαιτίας τραυματισμού οι Μπασέλι και Ροντρίγκεζ


Στην επόμενη αναμέτρηση που ακολουθεί η Ελλάς Βερόνα αντιμετωπίζει την Ρόμα (21:45) με τους φιλοξενούμενος να έχουν υψηλές βλέψεις για την φετινή σεζόν.

Αρχικά να ξεκινήσουμε από τους γηπεδούχος, που τελείωσαν την προηγούμενη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Ενώ όλοι υπολόγιζαν πως η Βερόνα θα είναι η ομάδα που θα υποβιβαστεί όχι μόνο δεν κινδύνεψε αλλά κατάφερε να τερματίσει και στην 9η θέση της βαθμολογίας. Φέτος θέλει να συνεχίσει την πορεία που ξεκίνησε και να προσπαθήσει να αποκτήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετά την εκπληκτική πορεία που είχε, στο μεταγραφικό παζάρι του 2020 ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο. Απέκτησε τον Γκοράι Γκούντερ και τον Αντριέν Ταμεζέ από την Τζένοα και την Νίς αντίστοιχα, ενώ έκανε δικούς της ως  δανεικούς τους Μανιάνι και Μάρκο Μπενάσι από Σασσουόλο και Φιορεντίνα αντίστοιχα.

Οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν στην 5η θέση της βαθμολογίας καταφέρνοντας να κλειδώσουν το εισιτήριο για το Europa League, ενώ φέτος έχουν υψηλότερες βλέψεις. Φέτος οι Ρωμαίοι ενισχύθηκαν με την απόκτηση Κουμπούλα από την Βερόνα, ενώ έκαναν δικούς τους τον Μαντσίνι, τον Βερετούτ και τους Μικιταριάν και Πέρεζ που αγωνίζονταν ως δανεικοί την περσινή σεζόν. Επίσης κατάφερε να αποκτήσει τον Πέδρο ως ελεύθερο από την Τσέλσι. Η ομάδα της Ρώμης όμως είχε και απώλειες που έφεραν όμως αρκετά χρήματα. Ο Σικ και ο Ντεφρέλ έφυγαν για την Λεβερκούζεν και Σασσουόλο αντίστοιχα, ενώ αποχώρησαν Τσετίν και Ουντέρ για Βερόνα και Λέστερ αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες λοιπόν θέλουν να αρχίσουν με νίκη το πρωτάθλημα και να καταφέρουν να πλασαριστούν όσο το δυνατόν γίνεται πιο ψηλά στην βαθμολογία, με την Βερόνα να διεκδικεί θέση στο Europa League και την Ρόμα μια θέση στην 4αδα.

Απουσίες για Ελλάς Βερόνα: Εκτός λόγω τραυματισμού οι Μανιάνι και Μπενάσι

Απουσίες για Ρόμα: Εκτός ο Ζανιόλο λόγω ρήξης χιαστών, ενώ τραυματίες είναι οι Περότι Μπρούνο Πέρες, Παστόρε και Φάτσιο


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code