ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κοντά στον Ντιόγκο Ζότα η Λίβερπουλ

Άλλη μία δυνατή μεταγραφή κίνηση ετοιμάζουν οι reds» με τον Ντιόγκο Ζότα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε αφήσει να εννοηθεί πως η ομάδα του δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφές, καθώς είχε πει χαρακτηριστικά: «Αν δεν προχωρήσουμε σε πωλήσεις, τότε δεν θα αποκτήσουμε κάποιον παίκτη».

Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού έκαναν το πρώτο «μπαμ» με τον Τιάγκο Αλκάνταρα, που στόχευαν εδώ και καιρό. Η επόμενη τους κίνηση αναμένεται να γίνει πάνω στον 23 χρόνο φορ της Γουλβς, τον Ντιόγκο Ζότα.

Ο Πορτογάλος άσος πραγματοποίησε μία ικανοποιητική σεζόν με τους «λύκους», κινώντας το ενδιαφέρον του Γερμανού  τεχνικού της Λίβερπουλ, να θέλει να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Ο Ντιόγκο αν και δεσμεύεται ακόμα με την Γούλβς, οι «reds» έχουν ήδη ετοιμάσει μία καλή προσφορά για την περίπτωση του. Συγκεκριμένα η πρόταση αφορά το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως υποστηρίζουν τα Αγγλικά μέσα το deal δεν θα αργήσει να ολοκληρωθεί, αφού  από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής είναι πρόθυμος να φορέσει τα κόκκινα και οι δύο Αγγλικές ομάδες βρίσκονται ήδη σε επαφές μεταξύ τους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code