ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πάμε Ελλάδα μου, για μία νέα αρχή γεμάτη όνειρα και ελπίδες !

Στην μάχη της πρεμιέρας των Nations League ρίχνεται απόψε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, απέναντι στην Σλοβενία στις 21:45 ώρα Ελλάδος, σε απευθείας μετάδοση από το Sportsnewsgreece μέσω του Facebook LIVE.
Η Ελλάδα με έναν νέο κορμό και έναν προπονητή καινούριο ουσιαστικά, διότι τώρα θα δώσει τα διαπιστευτήρια του, αφού τα ματς στα οποία είχε κάτσει στον πάγκο ήταν περισσότερο... αναγνωριστικά. Πλέον, ο Φαντ Σχιπ έχοντας μάθει την ομάδα και την ψυχοσύνθεση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών , είναι έτοιμος για την νέα αυτή πρόκληση που ακούει στ' όνομα Nations League αλλά και μία θέση στα Play-Off του Μουντιάλ του Κατάρ, πέρα από την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την σκληροτράχηλη αλλά όχι και επικύνδινη Σλοβενία. Μία ομάδα, όπου πάντοτε κύριο πρόβλημα της ήταν η άμυνα. Εάν παρουσιάσει και σήμερα η γηπεδούχος ομάδα το ίδιο πρόσωπο, τότε το εθνικό μας αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στην ανάπτυξη της, καθώς ο Ολλανδός τεχνικός έχει σκοπό να «κατεβάσει» μία επιθετική ομάδα με σκοπό το γρήγορο και άμεσο παιχνίδι μπροστά στην μεσαία γραμμή και όχι τόσο το γρήγορο τρανζίσιον από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο.

Η Σλοβενία προέρχεται από 3 ήττες και 2 νίκες στα τελευταία 5 της παιχνίδια, με το τελευταίο να είναι η ήττα από την Πολωνία με 3-2. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους και την Ελλάδα, αυτή προέρχεται από 1 ισοπαλία, 1 ήττα και 3 νίκες, με τελευταίο ματς το τρίποντο επί της Φινλανδίας με σκορ 2-1.

Φαντ Σχιπ: «Να μεγαλώσουμε σαν ομάδα»

Σε δηλώσεις που έκανε ο Ολλανδός τεχνικός για το Nations League έκανε σαφές πως κύριος του στόχος είναι η Εθνική μας ομάδα να αλλάξει τρόπο προσέγγισης των παιχνιδιών και της νοοτροπίας της. Συγκεκριμένα: «Για εμάς το σημαντικότερο είναι να παίξουμε παιχνίδια να μεγαλώσουμε, να δούμε παίκτες σε υψηλό επίπεδο εθνικών ομάδα. Υπάρχει ο στόχος στο τέλος, αν όχι να πάρουμε μια θέση στα πλέι οφ, αλλά να ανέβουμε στη Β' κατηγορία. Δεν είναι μόνο μια θέση στα πλέι οφ αλλά να μεγαλώσουμε σαν ομάδα και να βελτιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας».


Πιθανή ενδεκάδα
Μετά από αρκετές δοκιμές που έκανε ο Ολλανδός φέρεται να έχει κατασταλάξει στις τελικές του αποφάσεις, εάν βέβαια όλα κυλήσουν ομαλά μέχρι και την στιγμή της σέντρας. Ο ίδιος φαίνεται να έχει αποφασίσει στο 4-2-3-1, με ορισμένες θέσεις να παραμένουν ανοικτές, ενώ κάποιες έχουν "κλειδώσει" στο μυαλό του.

Πιο αναλυτικά κάτω από τα δοκάρια θα δούμε τον Βασίλη Μπάρκα, Μπακάκη στα δεξιά, αριστερά Τσιμίκα ενώ στο κέντρο της άμυνας τον Σταφυλίδη παρέα με τον Σιόβα. Στην μεσαία γραμμή τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, με τον Ζέκα και τον Μπουχαλάκη να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για φανέλα βασικών στα χαφ. Στα άκρα θα δούμε από αριστερά τον Μασούρα, ενώ στο άλλο άκρο και δεξιά τον Φούντα. Ο συνδετικός κρίκος της μεσαίας γραμμής με την επιθετική θα είναι ο φορμαρισμένος Μπακασέτας και στην κορυφή της επίθεσης ο Παυλίδης.


Θυμίζουμε πως όλες οι μεταδόσεις της Εθνικής Ελλάδος στο Nations League θα μεταδοθούν απευθείας από το Sportsnewsgreece μέσω του Facebook LIVE.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code