ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με Παυλίδη και Φούντα απόψε - Εκτός 11αδας Μάνταλος και Φορτούνης

Χωρίς τους πρωτεργάτες των τελευταίων ετών, πρόκειται να παρατάξει την Εθνική ομάδα ο Φαντ' Σχιπ σήμερα στις 21:45 απέναντι στην Σλοβενία για την πρεμιέρα του Nations League.


Συγκεκριμένα, μετά από αρκετές δοκιμές που έκανε ο Ολλανδός φέρεται να έχει κατασταλάξει στις τελικές του αποφάσεις, εάν βέβαια όλα κυλήσουν ομαλά μέχρι και την στιγμή της σέντρας. Ο ίδιος φαίνεται να έχει αποφασίσει στο 4-2-3-1, με ορισμένες θέσεις να παραμένουν ανοικτές, ενώ κάποιες έχουν "κλειδώσει" στο μυαλό του.

Πιο αναλυτικά κάτω από τα δοκάρια θα δούμε τον Βασίλη Μπάρκα, Μπακάκη στα δεξιά, αριστερά Τσιμίκα ενώ στο κέντρο της άμυνας τον Σταφυλίδη παρέα με τον Σιόβα. Στην μεσαία γραμμή τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, με τον Ζέκα και τον Μπουχαλάκη να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για φανέλα βασικών στα χαφ. Στα άκρα θα δούμε από αριστερά τον Μασούρα, ενώ στο άλλο άκρο και δεξιά τον Φούντα. Ο συνδετικός κρίκος της μεσαίας γραμμής με την επιθετική θα είναι ο φορμαρισμένος Μπακασέτας και στην κορυφή της επίθεσης ο Παυλίδης.

Θυμίζουμε πως όλες οι μεταδόσεις της Εθνικής Ελλάδος στο Nations League θα μεταδοθούν απευθείας από το Sportsnewsgreece μέσω του Facebook LIVE.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code