ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παλικαρίσια ανατροπή για την Λαμία,ΑΕΛ - ΛΑΜΙΑ 1-2

Η Λαμία κατάφερε να σημειώσει την πρώτη της νίκη
στην Superleague νικώντας μάλιστα με ανατροπή τους βυσσινί.Στο 30ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Ντέλετιτς  υποδέχτηκε τη μπάλα κοντά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με φοβερό τρόπο την προστάτεψε  έφτασε έξω από την περιοχή της Λαμίας και με καταπληκτικό σουτ με το αριστερό βρήκε δίχτυα.Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία έβγαλε αντίδραση το  1-1 έγινε στο 48' με κοντινή κεφαλιά του Μπαράλες μετά από φάουλ του Επστάιν, ενώ το 1-2 στο 65' με καταπληκτικό σουτ του Επστάιν.Παρά το γεγονός ότι έπαιζε η Λαμία με 10 παίκτες από το 74ο λεπτό εξαιτίας της αποβολής του Βάντερσον,κατάφερε να κρατήσει την ανατροπή και να κερδίσει την πρώτη νίκη της στην κατηγορία.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Κόεφ, Γκόλιας, Μόρας, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας (75' Μιλοσάβλιεβιτς), Μπαργκάν (70' Κούνιτς), Σαχίτι (13' λ. τρ. Ακόστα), Πίτι, Ντέλετιτς.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μπλάζιτς (63' Οσμάν), Επστάιν (83' Ασιγκμπα), Πλιάτσικας, Μπαράλες, Δημούτσος (68' Μπερτόγλιο), Καραμάνος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code