ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όσο έχει Λιβάγια δεν φοβάται τίποτα!


Η ΑΕΚ επικράτησε του Απόλλων στη Ριζούπολη με 2-0 με πρωταγωνιστή τον επιθετικό της, Μάρκο Λιβάγια!

Γενική Εικόνα

Η Ένωση είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Λιβάγια στο 23ο λεπτό κάνοντας πολύ καλό στοπάρισμα της μπάλας και έχοντας πλάτη το τέρμα γύρισε κάνοντας καλό σουτ, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Ο Απόλλων έχασε τεράστια ευκαιρία στο 33΄, με τον Ακόστα να βρίσκεται απέναντι από τον Μπάρκα και τον πορτίερο της ΑΕΚ να σώζει την εστία του αποτρέποντας το γκολ! Στο 37΄ η Ένωση μετά από πολύ όμορφη συνεργασία Μπακασέτα-Μάνταλου, ο τελευταίος βρέθηκε ολομόναχος απέναντι στον Χουάντερσον και με όμορφο πλασέ έκανε το 0-1. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ συνέχισε φουριόζα, έχοντας την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Λιβάγια στο 47΄, όμως ο Χουάντερσον είπε «όχι» και παρέμεινε το σκορ στο 0-1. Η Ένωση συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά την άμυνα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και στο τέλος δικαιώθηκε με τον πρωταγωνιστή της, Μάρκο Λιβάγια να «κλειδώνει» την νίκη, κάνοντας το 0-2 στο 85' με όμορφο πλασέ, μετά από γύρισμα του Κλωναρίδη.

Παίκτης- κλειδί

Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Ο Κροάτης σέντερ φορ έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του, με όλες τις φάσεις της ΑΕΚ να περνάνε από τα πόδια του, ενώ πέτυχε και ένα όμορφο τέρμα στο 85ο λεπτό.

Αδύναμος κρίκος

Στο σημερινό παιχνίδι ο αδύναμος κρίκος δεν ήταν ποδοσφαιριστής, αλλά ο διαιτητής του αγώνα, Ευάγγελος Γρατσάνης. Ο ρέφερι είχε κάκιστη εικόνα δημιουργώντας συχνά εκνευρισμό και στις δύο πλευρές, κάνοντας εξαιρετικά άστοχες χρήσεις του πλεονεκτήματος στερώντας από την ΑΕΚ μεγάλη ευκαιρία για γκολ, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα δεν απέβαλλε λανθασμένα τον Γκονζάλες που χτύπησε εκτός φάσης τον Μάνταλο.

Επόμενοι αγώνες

ΑΕΚ-Άρης
Ολυμπιακός-Απόλλων 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code